MoraBanc es converteix en patrocinador principal del FC Andorra

MoraBanc es converteix en patrocinador principal del FC Andorra

El FC Andorra i MoraBanc han anunciat avui l’acord pel qual l’entitat financera andorrana es convertirà en el principal patrocinador del club durant els pròxims deu anys.

El patrocini de MoraBanc arriba en un bon moment per a el FC Andorra, que milita en la Primera Divisió Catalana i ha encadenat deu jornades consecutives sense perdre. La ratxa de victòries, que el situa actualment en el quart lloc de la taula classificatòria, li permet mantenir viu l’objectiu d’assolir l’ascens a Tercera Divisió. “Per a Kosmos aquest és un projecte molt especial. Aquest club representa la il·lusió de tot un país. El nostre compromís és crear un projecte de país, ajudar a desenvolupar les categories inferiors i que cada cap de setmana tot Andorra estigui pendent dels resultats del seu equip de futbol”, explica Gerard Piqué, Fundador i President de Kosmos.

Per la seva banda, Lluís Alsina, Director General de MoraBanc, ha apuntat que “amb aquest projecte, i amb Kosmos, compartim valors i la voluntat de crear un projecte que il·lusioni a molta gent d’Andorra. Som un banc en creixement i amb projectes com aquest volem seguir creixent contribuint a generar oportunitats per a Andorra”.

De conformitat amb els termes de l’acord, el club modificarà el seu actual equipament de manera que a la part davantera de la samarreta figurarà el logotip de MoraBanc. A més, l’equip també estrenarà nou disseny per als entrenaments.

En paraules de Ferran Vilaseca, Head of Kosmos Division, “aquest acord mostra la confiança d’una entitat financera de primer ordre i referència en el país, en el creixement i potencial del club. MoraBanc no és només un soci econòmic sinó que ens ajudarà a desenvolupar aquest projecte de país”.

MoraBanc té un fort compromís amb l’esport a Andorra. És patrocinador del BC MoraBanc Andorra des dels seus inicis, i al 2014, el seu recolzament com a patrocinador principal va ser fonamental per a que el club accedís a la Liga ACB. També patrocina els equips nacionals de la Federació Andorrana de Muntanyisme, la Copa del Món d’esquí de muntanya Font Blanca, i l’equip SBX de la Federació Andorrana d’Esquí.

El passat mes de desembre, l’Assemblea de socis del FC Andorra va acordar, per unanimitat, la transmissió dels seus actius a favor del FC Andorra S.A.O.E amb diferents inversors entre els que es troben el Grup Kosmos i Clayton. Aquesta aposta pel club forma part de l’estratègia de Kosmos de seguir ampliant el seu ventall de projectes vinculats a la indústria esportiva, de mitjans i d’entreteniment, on segueix creixent i creant estratègies de lideratge a través de diferents formes de contingut, plataformes i tecnologies.

Print Friendly, PDF & Email