MoraBanc comercialitza, en exclusiva a Andorra, el segon fons ELTIF de Goldman Sachs Assets Management

MoraBanc comercialitza, en exclusiva a Andorra, el segon fons ELTIF de Goldman Sachs Assets Management

MoraBanc comercialitzarà, novament de manera exclusiva a Andorra, el segon fons ELTIF de Goldman Sachs Asset Management, després de l’èxit que va tenir el primer entre els inversors particulars que, per primer cop, tenien l’opció d’accedir a un producte basat en els mercats privats.

Els fons ELTIF, desenvolupats per la Unió Europea, són uns vehicles d’inversió tancats, amb una data de venciment predefinida, que donen l’oportunitat d’invertir en empreses no cotitzades i obre la porta als mercats privats. A diferència dels tradicionals, que es mantenen estables, aquest tipus de mercats han registrat en els darrers anys un creixement altíssim pel que fa a les empreses que els formen. Companyies en què, fins ara, només podien participar-hi, un grup reduït d’inversors amb un volum de recursos molt elevat.

L’ELTIF II de GSAM és un fons regulat que només accepta participacions úniques d’un mínim de 50.000 euros, es comercialitzarà per un temps limitat, i la vida estimada és de 9 anys, més dues possibles pròrrogues de 12 mesos.

Goldman Sachs AM és un dels inversors amb més experiència en alternatius del món. Es beneficia d’una xarxa de relacions a escala global amb els principals consellers delegats i emprenedors, col·laborant-hi per construir negocis sòlids i duradors, accelerant-ne el creixement en aquesta dècada i més enllà.

Print Friendly, PDF & Email