MoraBanc amplia la seva oferta de Bizum per als joves a partir de 14 anys

MoraBanc amplia la seva oferta de Bizum per als joves a partir de 14 anys

MoraBanc ofereix a partir de divendres 28 d’abril el seu servei de Bizum als joves a partir dels 14 anys. L’entitat posa en marxa un nou contracte digital amb funcions limitades amb el que els menors, una vegada els seus pares o tutors el signin, podran accedir a l’app exclusivament per consultar moviments de compte i targeta, si en tenen alguna associada, i fer ús de Bizum. Fins ara, a Andorra, aquest servei d’enviament de diners sense comissions, i on només cal conèixer el número de telèfon mòbil del destinatari, només estava disponible pels majors de 18 anys.

Bizum és una de les novetats que MoraBanc va activar amb la seva nova App que es va estrenar aquest dimarts 25 d’abril. El joves de MoraBanc entre 14 i 17 anys s’afegeixen als 58.000 usuaris de banca digital del banc que poden accedir a Bizum descarregant l’App i sense necessitat d’obrir un compte nou.Igual que els majors d’edat, les persones menors d’edat que no siguin clientes de MoraBanc poden accedir a la nova app i les seves funcionalitats obrint un compte com a titulars.

A més del Bizum, la nova App és un salt endavant en funcionalitats i usabilitat que permetrà a MoraBanc mantenir la posició de banc referent en innovació digital a Andorra. Els usuaris tindran una visió de la seva posició global molt més clara i detallada amb menys canvis de pantalla i una navegació més senzilla. També serà possible consultar dades i fer gestions amb contractes diferents del mateix titular sense haver de tancar la sessió. Per a les persones amb inversions, l’actualització del broker online permet millorar el detall i anàlisi de valors amb gràfics més avançats i optimitzats.

La visió digital de MoraBanc té com a focus principals l’experiència de l’usuari i integrar el banc dins de l’App i els dispositius mòbils, i així establir una connexió més directa amb més flexibilitat i llibertat.

Print Friendly, PDF & Email