MoraBanc activa el sistema de pagament amb rellotge de Garmin

MoraBanc activa el sistema de pagament amb rellotge de Garmin

MoraBanc és el primer banc d’Andorra que ofereix la possibilitat de fer pagaments amb rellotge mitjançant el servei Garmin Pay MoraBanc. El banc ha activat aquesta innovació que tots els seus clients i clientes poden fer servir de manera gratuita si disposen d’un smartwatch Garmin.

El Garmin Pay MoraBanc es pot utilitzar amb totes les targetes VISA de MoraBanc, excepte l’Sticker. Només cal baixar-se l’aplicació Garmin Connect i configurar la targeta per poder pagar amb el rellotge en qualsevol lloc on hi hagi un terminal contactless amb total seguretat i comoditat, sense necessitat de portar res més, ni la cartera ni el telèfon.

La seguretat és un altre dels aspectes importants d’aquest servei que incorpora la tecnologia per mantenir la privacitat de les dades de la targeta que no queden registrades al dispositiu i que fa servir números de targeta i codis de transacció específics per a rellotges. També permet desactivar el servei de manera ràpida en cas de pèrdua o robatori del rellotge, sense que això afecti la targeta física de l’usuari.

Aquest projecte, pioner a Andorra pel que fa a pagaments amb rellotge, forma part de la proposta innovadora de MoraBanc Digital que recentment va estrenar també la nova app amb funcionalitats ampliades entre les quals destacava el Bizum.

Presentació en societat amb José Joaquin Rojas

El nou sistema de pagament de MoraBanc s’ha presentat en un esdeveniment a la Coma d’Arcalís que ha reunit una important representació del món esportiu andorrà. Responsables del banc i de Garmin han explicat el funcionament del sistema que els assistents han pogut activar allà mateix. També s’ha disputat el Repte Rojas on equips de diferents clubs i empreses del país han participat en una competició informal de relleus d’spinning que ha comptat amb el ciclista del Movistar Team José Joaquín Rojas com a padrí, i com a capità d’un dels equips participants.

Lluís Alsina, conseller director general de MoraBanc

“Oferir productes i serveis de valor afegit és un objectiu principal per a MoraBanc. Sabem que de vegades costa portar a Andorra algunes solucions digitals, però treballem per fer-ho, i esperem que oferir pagaments amb rellotge per primer cop amb Garmin ens ajudi a obrir altres portes. Seguirem treballant per mantenir-nos com una referència en temes de digitalització a Andorra i avançar encara més en propostes que millorin l’experiència de la nostra clientela”.

Salvador Alcover, director general de Garmin Iberia

 “Estem molt contents d’oferir als clients de MoraBanc una altra manera de fer pagaments en moviment. Tenir la capacitat de pagar fàcilment les compres, sense necessitat d’un telèfon o una cartera és una característica que estem encantats de portar als usuaris de Garmin que tenen un estiu de vida actiu.”

Print Friendly, PDF & Email