La innovació de MoraBanc en producte estructurat destacada a Londres

La innovació de MoraBanc en producte estructurat destacada a Londres

Structured Retail Products ha designat un producte estructurat originat per MoraBanc com una de les millors 5 idees d’inversió presentades a les conferències anuals organitzades per aquesta organització a Londres.

La convenció de SRP és la trobada de referència pel sector del producte estructurat i la més antiga. Se celebra des de l’any 2004 i aplega bancs, institucions i els actors més destacats del sector. Com a novetat en aquesta edició, l’organització va convidar a tots els participants que proposessin alguna idea o projecte innovador i va seleccionar les cinc millors, entre elles la de MoraBanc. Ferran Vila, Head of Structured Product Desk and Flow desk de MoraBanc va presentar la idea durant les conferències. A la convenció es van seleccionar també idees presentades per JPMorgan, Unicredit i Tempo Structured Products.

 Sobre Structured Retail Products

Structured Retail Products és una associació que fa difusió de l’activitat mundial en Producte Estructurat. Pertany al grup Euromoney.

La revista Euromoney es va crear el 1969 per cobrir el ressorgiment dels mercats internacionals de capital transfronterer. L’Euromarket, d’on pren nom la revista, és el predecessor dels mercats mundials de capitals actuals. Euromoney va informar sobre aquest mercat i va defensar el seu creixement en el procés, convertint-se en la primera revista del món majorista financer, i la gran referència per a les seves institucions i els seus usuaris.

Print Friendly, PDF & Email