A la Fira, vine a l’espai MoraBanc i guanya

A la Fira, vine a l’espai MoraBanc i guanya

Un any més l’espai de MoraBanc a la Fira d’Andorra la Vella serà un punt de pas imprescindible per les ofertes comercials i també per les atraccions que permetran passar una bona estona i guanyar premis.

Ofertes comercials en préstecs i assegurances de salut

Durant els dies de la Fira d’Andorra la Vella, a l’espai MoraBanc s’ofereixen productes de finançament i d’assegurances amb ofertes especials. Així, el préstec 3 nòmines i el préstec cotxe i l’assegurança de Salut Premium sumaran a les bones condicions habituals, quotes de de regal que varien segons el cas. Consulta’n les condicions als gestors que trobaràs a la Fira.

A la carpa del Parc Central també s’hi presentarà la plataforma de salut BeHealthy, una app gratuïta contractant les assegurances de Salut, Salut Premium o baixa laboral que serà de gran ajuda per fomentar hàbits saludables. Només per descarregar-vos l’app  us emportareu un obsequi.

Juga amb nosaltres i emporta’t un premi

L’espai MoraBanc de la Fira serà també un espai on passar una bona estona. L’estrella serà un simulador on, només per demanar informació comercial, podreu fer unes voltes al Circuit del Pas de la Casa, amb premi pels que facin menys de 40” en alguna de les voltes.

Els seguidors del FC Andorra i del MoraBanc Andorra també tenen atraccions interessants i podran jugar partits de futbol i de bàsquet a les consoles de videojocs portant al seu equip i gaudir de regals i promocions.

Fins al final d’existències, els jugadors podran emportar-se invitacions pels propers partits del MoraBanc Andorra. Els aficionats del FC Andorra també podran fer-se socis del club amb un 20% de descompte a l’estand MoraBanc.

I no ens oblidem dels més petits que també tindran el seu espai, amb un photocall molt especial, i un joc de regal per aquell que aconsegueixi la foto amb més likes.

Print Friendly, PDF & Email