Juan Hernando, responsable de Selecció de Fons de MoraBanc, rep el premi al “Selector de l’Any”

Juan Hernando, responsable de Selecció de Fons de MoraBanc, rep el premi al “Selector de l’Any”

Juan Hernando, responsable de Selecció de Fons de MoraBanc, ha estat guardonat amb el premi “Selector del any” per la publicació financera  especialitzada espanyola RankiaPro. El premi es decideix per la votació de més de 3.500 professionals del sector, i per la repercussió que ha tingut cada nominat a les xarxes socials especialitzades. El resposable de Selecció de Fons de MoraBanc ha estat el més valorat d’una selecció en la que hi havia representants de firmes com Mapfre, Abanca, BBVA AM, entre d’altres.

Hernando, que ha destacat la importància de tot l’equip d’inversions de MoraBanc per assolir el premi, afegeix aquest reconeixement a altres distincions que ha rebut en els darrers anys com ara ser reconegut en tres ocasions com un dels 10 millors selectors de fons del mercat espanyol per Funds People, i ha estat inclòs en la llista dels 100 més influents d’Europa per Citywire.

Després de incorporar-se a MoraBanc l’any 2015, Juan Hernando és actualment el responsable de Selecció de fons, dins de l’àrea d’Inversions de l’entitat. És assessor del fons  Mora Manager Selection Fund Global Equity y participa habitualment com a expert en articles de mitjans de comunicació de referència i és un dels ponents habituals en els webinars oberts que MoraBanc organitza per internet des de que va començar la pandèmia del COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email