Juan Hernando, gestor de MoraBanc, entre els 10 millors selectors de fons d’Espanya

Juan Hernando, gestor de MoraBanc, entre els 10 millors selectors de fons d’Espanya

Juan Hernando, gestor de MoraBanc Asset Management, és un dels 10 millors selectors de fons del mercat espanyol segons la llista que publica anualment la revista de referència Funds People. El rànquing es configura amb els vots de selectors de 40 empreses d’inversió. Aquest any s’han rebut més de 400 vots, la xifra més alta en els sis anys que fa que la revista elabora aquesta llista.

Dins de l’equip de gestors de MoraBanc Asset Management, Juan Hernando s’encarrega de seleccionar les millors opcions d’inversió entre les propostes de fons de les gestores internacionals per confeccionar el seu fons de renda variable: Mora Manager Selection Fund FI-Global Equity. Es tracta del que és coneix com un fons de fons i que permet invertir en renda variable de forma simple i diversificada, no només en nombre d’actius, àrees geogràfiques i sectors, sinó també en diferents managers. Les claus d’èxit principals en aquest procés són la independència i l’accés directe als millors managers del món, així com un procés intern de selecció, testejat al llarg dels anys.

 Entre els 100 més influents d’Europa segons Citywire

El reconeixement de Funds People és el segon per Hernando en aquest 2018. El passat mes de març la prestigiosa revista Citywire publicava el seu nom a la llista dels 100 selectors més influents d’Europa on només hi apareixien 9 selectors de la zona d’Espanya, on s’inclou també Andorra.

Juan Hernando forma part de l’equip de professionals que treballen per als clients de MoraBanc. Actualment forma equip de selecció de fons amb Gorka Apodaca dins de l’àrea de multiactius de la gestora.

Print Friendly, PDF & Email