Juan Hernando, de MoraBanc, entre els 10 millors selectors de fons d’Espanya

Juan Hernando, de MoraBanc, entre els 10 millors selectors de fons d’Espanya

Juan Hernando, responsable de selecció de fons de MoraBanc, és un dels 10 millors selectors de fons del mercat espanyol segons la llista que publica anualment la revista de referència Funds People. És la tercera vegada que Hernando entra a la llista entre els deu millors, una posició que ja va assolir al 2016 i al 2018.

El rànquing es configura amb els vots de selectors de 42 empreses d’inversió. Aquest any s’han rebut més de 420 vots, la xifra més alta en els set anys que fa que la revista elabora aquesta llista. Hernando i MoraBanc comparteixen protagonisme a la llista amb gestors d’altres entitats de referència com BBVA Quality Funds, Abante Asesores, CaixaBank AM i Santander AM.

Juan Hernando és el responsable del departament de Selecció de Fons de MoraBanc, àrea que treballa per millorar l’assessorament als clients del banc en matèria de fons d’inversió. És va incorporar a MoraBanc l’any 2015 i en els darrers anys, la seva feina com a selector de fons ha estat destacada per publicacions com Funds People que l’ha inclòs entre els 10 millors selectors de fons d’Espanya en els anys 2016, 2018 i ara 2019, i Citywire que el va situar entre els 100 més influents d’Europa al 2018.

Print Friendly, PDF & Email