Gestors de MoraBanc, els més rendibles d’Europa a 5 anys en la categoria de fons alternatius de divises

Gestors de MoraBanc, els més rendibles d’Europa a 5 anys en la categoria de fons alternatius de divises

 

L’equip de gestió de fons de MoraBanc Asset Management que lidera David Azcona acumula la major rendibilitat d’Europa a 5 anys en la categoria alternatius de divises, segons la comparativa que publica la prestigiosa revista Citywire. El rendiment assignat a l’equip és un 0,2% superior al del segon gestor del rànquing i dobla la rendibilitat del tercer.

El fons Mora Global Currencies Fund FI  és el fons especialitzat en gestió de divises de MoraBanc basat en la valoració i compra/venda de les mateixes a nivell mundial. David Azcona, juntament amb els cogestors del fons Tomás García-Purriños i Aleksandra Tomala, valoren quines són les divises que tenen més opcions d’incrementar la seva valoració per dissenyar una cartera òptima a nivell rendibilitat/risc.

Els fons de la categoria alternatius de divises, basen la seva estratègia en l’assoliment de retorns recurrents, control de la volatilitat i renuncia d’inversions que apalanquen el risc dels clients.

Segons l’equip de gestió, la clau del fons és tenir una visió a llarg termini, models consistents i control de les correlacions. Per aquest any esperen que el millor encara està per arribar en quant a rendibilitat de múltiples divises infravalorades al mercat.

MoraBanc Asset Management és la companyia de gestió d’actius del Grup MoraBanc fundada l’any 1998. Des de la seva creació ha estat pionera en la gestió d’inversions al Principat. Està formada per un equip de gestors localitzats a Andorra i és especialista en la gestió de renda variable, renda fixa i productes alternatius , a més de l’assignació tàctica d’actius.

Print Friendly, PDF & Email