Canvis en els òrgans de govern de BSABanc i de MoraBanc

Canvis en els òrgans de govern de BSABanc i de MoraBanc

En el marc de la fusió entre MoraBanc i BSABanc, els respectius Consells d’Administració, han aprovat diferents canvis  en els òrgans de govern de totes dues entitats.

Josep Segura finalitza la seva etapa com a conseller i director general de BSABanc (BSA). Segura ha cessat del seu càrrec de conseller, amb efectes del 31 de maig i deixarà l’entitat el proper 30 de juny. Segura es va incorporar al projecte de BancSabadell d’Andorra el setembre del 2000, primer com a interventor general, després com a director general adjunt i els darrers anys com a director general. També n’ha estat conseller des del 2016. Després de gairebé 22 anys, Josep Segura ha decidit deixar l’entitat per motius personals i professionals.

El Consell d’Administració agraeix a Josep Segura els anys de dedicació a BSA durant els quals ha aconseguit, juntament amb els seus equips, que el banc hagi crescut de forma continuada per esdevenir una entitat de referència i molt ben valorada pels seus clients.

Arran de la sortida de Segura, Lluís Alsina, actual conseller i director general de MoraBanc, i conseller de BSA, ha estat nomenat director general de BSA per culminar el procés d’integració de les dues entitats. El seu nomenament està subjecte a obtenir l’autorització del regulador (AFA).

Miquel Alabern, president de BSABanc, s’incorporarà a MoraBanc com a conseller independent una vegada obtinguda l’autorització de l’AFA. Amb la seva incorporació, el Consell d’Administració de MoraBanc estarà format per nou membres, dels quals cinc són consellers independents, tres consellers dominicals i un conseller executiu.

Aquests canvis són fruit de la preparació de totes dues entitats per fer front al procés de fusió i d’integració que està previst que finalitzi  a la tardor.

Print Friendly, PDF & Email