Andorra Market Place inicia el programa per emprenedors amb MoraBanc i Ship2B a Barcelona

Andorra Market Place inicia el programa per emprenedors amb MoraBanc i Ship2B a Barcelona

Els responsables del projecte Andorra Market Place, Eva Àlvarez i Ruben Arranz, han començat aquesta setmana a Barcelona les sessions de formació i mentoring de LAB Impact Andorra, el programa de suport als emprenedors de MoraBanc amb la Fundació Ship2B.

Després de ser seleccionats entre una dotzena de propostes en la primera fase del programa, els creadors d’Andorra Market Place podran evolucionar el seu pla de negoci durant 4 mesos amb el suport de la prestigiosa acceleradora de projectes amb impacte social, Ship2B.

En aquesta primera setmana a Barcelona, l’Eva i el Ruben han començat a crear sinergies amb la resta d’emprenedors i han pogut assistir a sessions sobre diferents aspectes com ara el màrqueting digital, l’e-commerce, comercialització b2b i b2c, direcció i estratègia o com fer servir les mètriques a les startups.

Andorra Market Place és un projecte que vol oferir al petit i mitjà comerç l’opció d’obrir el seu negoci a l’activitat per Internet. Una plataforma on puguin fer arribar la seva oferta i vendre-la en un entorn digital com ja fan les grans superfícies o alguns negocis amb més possibilitats i sensibilitat per la venda online.

Andorra LAB Impact és el programa de suport a emprenedors que MoraBanc promou amb la col·laboració de l’acceleradora de projectes d’impacte social Ship2B i que enguany arriba a la tercera edició.

Print Friendly, PDF & Email