Acord de col·laboració entre MoraBanc i Banco Santander pel servei de confirming internacional

Acord de col·laboració entre MoraBanc i Banco Santander pel servei de confirming internacional

MoraBanc i Banco Santander a través de la seva divisió especialitzada Santander Global Transaction Banking (GTB) que forma part de Santander Corporate & Investment Banking, han arribat a un acord per col·laborar en el servei de confirming internacional que permet finançar i gestionar les factures de les empreses andorranes amb els seus proveïdors internacionals. El servei de confirming consisteix a gestionar, administrar i finançar les factures  de proveïdors internacionals  de forma senzilla, àgil i segura.

Gràcies a aquesta col·laboració amb Banco Santander, les empreses andorranes clients de MoraBanc podran estalviar costos i temps sumant una font de finançament addicional pel seu proveïdor, millorant la imatge de solvència i capacitat negociadora de l’empresa.

Marta Riera, directora de Banca País de MoraBanc declara que “sempre treballem per aportar solucions als nostres clients en tots els àmbits, i en aquest cas a les empreses andorranes que compren a proveïdors internacionals. És una eina encara més rellevant en la situació de crisi sanitària que estem vivint.”

Seguint amb el seu pla estratègic, MoraBanc s’alia amb els millors partners del mercat, líders en la seva activitat, per donar solucions als seus clients, com l’acord amb Goldman Sachs Asset Management que permet als clients de MoraBanc accedir als serveis d’assessorament i a les carteres d’inversió dissenyats específicament per al banc andorrà, l’acord amb Cuatrecasas per a formació i assessorament en matèria legal, o l’acord amb Pyrénées per col·laborar en productes de crèdit de consum.

La col·laboració amb Banco Santander suma valor per les empreses andorranes que operen internacionalment, aportant més avantatges al servei de confirming ja existent a MoraBanc, gràcies al seu coneixement del mercat amb més de 27 anys en diferents indústries i països, a la seva recerca contínua en tecnologia aportant una plataforma de gestió molt eficient i a la seva capacitat d’inversió. Santander Global Transaction Banking és líder en el seu sector.

Print Friendly, PDF & Email