La Temporada Andorra la Vella reprograma l’actuació del Béjart Ballet pel 2 de juny

La Temporada Andorra la Vella reprograma l’actuació del Béjart Ballet pel 2 de juny

El Ballet Béjart Lausanne actuarà al Centre de Congressos d’Andorra la Vella el dijous 2 de juny a les 20 hores dins de la programació de la Temporada Andorra la Vella, la proposta cultural del comú de la capital i MoraBanc. Aquest espectacle, programat inicialment el passat 27 de febrer, es va haver de suspendre i ajornar per una afectació Covid entre alguns integrants de la companyia.

Un cop confirmada la nova data, les entrades ja es poden adquirir online al portal de venda morabanc.ad/entrades, o presencialment a l’Oficina Nacional de Turisme i al Centre Cultural La Llacuna, amb dos preus: 25 i 35 euros.

Des de la seva creació el 1987, el Béjart Ballet és una referència mundial en el món de la coreografia. El seu creador, Maurice Béjart va fundar la companyia amb la voluntat d’obrir el ballet a un públic molt més ampli, un objectiu que encara és vigent en les seves propostes. A la Temporada d’Andorra la Vella presentaran l’espectacle “Pièces courtes”.

L’espectacle de Béjart tanca la Temporada 2021-22 que ha comptat al seu cartell amb el concert del cantautor José Luis Perales i el recital del tenor maltès Joseph Calleja.

Print Friendly, PDF & Email