Tres projectes seleccionats per al programa d’emprenedors de MoraBanc i Ship2B

Tres projectes seleccionats per al programa d’emprenedors de MoraBanc i Ship2B

MoraBanc i Ship2B han seleccionat els projectes finalistes que entren a la primera fase del programa d’emprenedors LAB Impact Andorra de MoraBanc i Ship2B.

A la fase de selecció s’hi han inscrit 18 projectes de diferents sectors com el sanitari, educatiu, turístic, social i cultural. Un jurat format per professionals de Ship2B i MoraBanc ha fet la selecció dels tres finalistes amb criteris relacionats amb la solidesa del projecte, la seva projecció i impacte social.

Els seleccionats rebran una formació semi presencial d’un mes per accelerar el seu projecte en una primera fase. Al final d’aquesta etapa es farà un workshop amb mentors a Andorra on els emprenedors defensaran els seus projectes. Un jurat en triarà el guanyador final que accedirà a una darrera etapa de formació i seguiment a Barcelona amb l’ecosistema de la Fundació Ship2B, i a més, guanyarà un premi de 1.500 € per a poder realitzar un pilot.

Els tres projectes seleccionats

Andorra Parl’APP: Aplicació amb càpsules d’informació sobre el principals punts d’interès d’Andorra per facilitar les visites turístiques i la difusió cultural. Cal destacar algunes funcionalitats destinades a les persones amb dificultats auditives i visuals.

E-beat: Un servei mèdic professional especialitzat en cardiologia a distància. Connecten al metge amb el pacient independentment del lloc on estiguin per a la realització, interpretació i diagnòstic professional d’un electrocardiograma. El seu objectiu és augmentar la prevenció de les malalties cardiovasculars amb un seguiment periòdic, reduint el temps de resposta i el diagnòstic.

Social Miners Org: Una plataforma per minar criptomonedes i dedicar el benefici a col·lectius vulnerables. Mitjançant tecnologia blockchain es podran realitzar donacions amb total transparència i sense intermediaris. Unes transferències que es podran justificar i auditar per assegurar que les persones receptores les reben.

LAB Impact Andorra és un programa que respon a la voluntat de MoraBanc de donar suport al teixit d’emprenedoria d’Andorra, i especialment als projectes que puguin tenir un impacte social al Principat. Aquesta és la quarta edició d‘aquesta iniciativa que MoraBanc porta a terme de la mà de la reconeguda entitat d’acceleració i inversió Ship2B amb seu a Barcelona.

Print Friendly, PDF & Email