Finançament per a Banca Privada

Impulsem els vostres projectes personals i professionals

Finançament i liquiditat per als vostres projectes

Compte de crèdit amb garantia de valors

Si preciseu de liquiditat immediata, posem a la vostra disposició la possibilitat d’obtenir un crèdit amb la garantia de la vostra cartera de valors. D’aquesta manera no haureu de vendre els vostres valors per finançar el projecte que desitgeu.

Interès fix o variable: la tria és vostra

Hipoteques

Finançament a mida per al vostre primer o segon habitatge. Amb condicions preferencials per a clients de Banca Privada, subrogacions amb condicions exclusives i totes les opcions a la vostra disposició.

Al costat de la vostra empresa i els vostres negocis

Finances corporatives

MoraBanc Banca Privada posa a la vostra disposició tota la seva capacitat d’assessorament financer per als vostres processos de compravenda d’empreses, finançaments especials (estructurat, de projectes, etc.), per a la incorporació de socis estratègics i qualsevol situació que pugui afectar la vostra empresa.

Algun dubte?

Escriviu-nos i us respondrem

  • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.

O truqueu-nos al +376 884 884

Preferiu visitar-nos?

Trobeu l’oficina més propera