Crear una empresa a Andorra

Amb tu pas a pas

Una economia atractiva i amb grans plans per als emprenedors

Andorra és un país amb una economia atractiva i un sistema financer estable. El seu Govern, en els últims anys, ha establert plans de diversificació que ofereixen ajudes molt interessants als qui desitgin establir el seu negoci o empresa al Principat.

Si desitges informació experta, a MoraBanc podem ajudar-te explicant-te els avantatges i ajudes als que pot acollir-se el teu negoci perquè optimitzis la teva inversió.

 

Algun dubte?

Escriu-nos i te'l respondrem

  • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.

O truca'ns al +376 884 884

Prefereixes visitar-nos?

Troba l'oficina més propera