Fons d’Inversió

Àmplia gamma d'inversió en actius, divises i mercats geogràfics

Troba el millor fons d’inversió per a tu

Consulta en quins mercats invertir, divises, nivells de risc i terminis d’inversió a  MoraBanc Asset Management. Els nostres fons tenen potencial de rendibilitat, ja que inverteixen en empreses amb bons fonamentals acompanyats d’una valoració atractiva. A més, podràs invertir a partir d’aportacions molt petites, amb la possibilitat de comprar i vendre les teves participacions de forma ràpida i senzilla a través de la nostra banca online, sempre amb la gestió experta dels nostres professionals especialitzats.

Diversifica la teva inversió amb MoraBanc

Invertint en fons d’inversió diversifiques la teva cartera reduint el risc davant la inversió en un únic actiu. Els fons MoraBanc et permetran accedir a mercats i gestores internacionals de reconegut prestigi a les quals només es podria accedir directament amb grans capitals. A més, amb els fons MoraBanc comptes amb la bona liquiditat, ja que en qualsevol moment pots reemborsar les teves participacions.

Amb els experts de MoraBanc Asset Management

Gaudeix de la tranquil·litat de saber que estàs en bones mans: la gestió activa i professional de MoraBanc Asset Management dissenya, analitza i modifica les carteres en funció de l’evolució dels mercats.

T’ajudem a trobar el teu fons

Disposem d’una àmplia gamma de fons d’inversió perquè puguis trobar el que més s’adapti al teu perfil inversor. Perquè puguis trobar més fàcilment quin fons d’inversió s’adequa més a tu, et plantegem tres senzilles preguntes.

O si ho prefereixes

Consulta algun dels nostres fons destacats:

Per als més prudents

Mora Multi-Asset Income

Per a estalviadors amb un perfil de risc moderat. Amb una volatilitat entre el 2% i el 5% anual, inverteix principalment en actius generadors d’ingressos d’àmbit mundial multidivisa, posant l’accent en la diversificació i el control de riscos.

Per als més moderats

Mora Multi-Asset Moderate

Per a estalviadors amb un perfil de risc moderat. Amb una volatilitat entre el 2% i el 5% anual, busca la millor rendibilitat possible adaptant-se a qualsevol entorn de mercat i limitant el risc assumit.

Per als més atrevits

Mora Multi-Asset Growth

Per a estalviadors amb un perfil de risc agressiu. Amb una volatilitat entre el 5% i el 10% anual, busca la millor rendibilitat possible adaptant-se a qualsevol entorn de mercat i limitant el risc assumit.

El teu compte de valors et dóna més

Àmplia gamma de productes d’inversió

A través del teu gestor personal podràs tenir accés a:

  • Obligacions i bons.
  • Fons d’inversió d’altres gestores de referència.
  • Productes estructurats.
  • Opcions i futurs sobre divises i índexs estructurats.
  • Compra i venda de divises.

Algun dubte?

Escriu-nos i te'l respondrem

  • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.

O truca'ns al +376 884 884

Prefereixes visitar-nos?

Troba l'oficina més propera