Pla de pensions per a Col·lectius

Si vols cuidar del futur dels teus treballadors

Descobreix la solució a mida per cuidar del futur dels teus treballadors quan es jubilin.

 • Fet a mida del teu negoci

  Adaptabilitat a les característiques i el perfil d'inversió dels teus empleats.

 • Flexibilitat

  Podràs canviar la quantitat i la forma de les teves aportacions amb total agilitat

 • Estalvi fiscal

  Si els teus treballadors són residents a Andorra, podran reduir de la seva base imposable de l'IRPF les aportacions realitzades fins a un màxim de 5.000 € anuals.

  Sol·licita-ho

Característiques

 • El Pla de pensions per a col·lectius de Mora Assegurances és un producte d'estalvi-previsió que permet disposar d'un capital o una renda al moment de la jubilació als teus treballadors.
 • La teva empresa signa un contracte marc del pla de pensions, com a promotor del pla, al qual se subscriuen els teus treballadors durant la vida laboral activa amb l'objectiu de complementar la pensió pública.
 • Pots optar per fer tu les aportacions o bé que sigui el treballador directament qui les realitzi, amb les condicions estipulades dins del contracte de pla de pensions col·lectiu.
 • Tant el treballador com la teva empresa es beneficien d'avantatges fiscals per subscriure'ls. El treballador podrà reduir de la seva base imposable de l'IRPF les aportacions realitzades al pla de pensions fins a un import de 5.000 euros anuals. Mentre que la teva empresa l'hi podrà deduir com a despeses de personal en l'Impost de Societats.
 • Incorpora una assegurança de vida que cobreix el cas de defunció o invalidesa absoluta i permanent de l'assegurat abans del venciment del pla.
 • En cas de defunció de l'assegurat, es lliurarà als beneficiaris de la pòlissa el capital acumulat amb els rendiments obtinguts fins al moment més el 100%, 50% o 10% (segons el percentatge triat) de la suma d'aportacions periòdiques pendents d'efectuar. En el cas d'invalidesa, les aportacions futures serien a càrrec de Mora Assegurances segons la cobertura contractada.

Sol·licitar

Escriu-nos i et contactarem

 • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.

O truca'ns al +376 88 48 84

Prefereixes visitar-nos?

Troba l'oficina més propera