TPV’s

Amplia les teves possibilitats de cobrament amb targeta

Tria el teu TPV i no desaprofitis cap oportunitat de negoci

A MoraBanc hem desenvolupat diferents modalitats per al cobrament amb targeta que s’adapten a la teva infraestructura i al teu tipus d’activitat. Guanya en agilitat tant en vendes físiques com en comerç online: així tu només t’encarregues de seguir creixent.


TPV virtual

Permet gestionar el cobrament de les vendes online en temps real efectuades a través d’una pàgina web o d’una aplicació mòbil. Ideal per gestionar un volum elevat de vendes.

Coneix-lo


TPV tablet

Solució tecnològica integral que permet la gestió centralitzada del negoci a empreses amb una activitat comercial de restauració, amb diferents punts de cobrament o diferents establiments.

Coneix-lo


TPV ADSL/Fibra òptica

Connectat a una línia d’ADSL o de fibra òptica, aquest TPV admet targetes amb xip EMV, permetent que el client introdueixi de forma segura el seu codi PIN personal, o a través del lector de banda magnètica. Ideal per a comerços o negocis que realitzen un elevat nombre de transaccions diàries.


TPV sense fil

Té el mateix funcionament que l’ADSL, però incorpora una connexió Bluetooth a la base que permet la seva mobilitat dins del mateix local comercial. Ideal per a restaurants, bars i cafeteries.


TPV-GPRS

Incorpora un xip amb GPRS (similar al dels dispositius mòbils) que et permet operar des de qualsevol punt del país. Si necessites una mobilitat àmplia (taxistes, repartidors, comercials o agents de viatges) aquest és el teu TPV.


TPV per ordinador (PC)

Està connectat a un ordinador i utilitza un dispositiu PIN-PAD per llegir les targetes tant amb xip com amb banda. Necessita com a accessori una impressora de tiquets (no proporcionada amb el TPV).


TPV grans superfícies (TEF)

Funciona igual que el TPV per ordinador, però a més enllaça la informació de les vendes amb el programari de caixa utilitzat pel comerç, per dur a terme l’operació de la targeta sense sortir de l’aplicació. És una solució molt útil per a grans superfícies i establiments, ja que aporta rapidesa i agilitat en el cobrament.


TPV d’autoservei

Està especialment dissenyat per integrar-se en aplicacions on el propi comprador fa l’operació, amb tota la seguretat en la transacció. És ideal per als cobraments en pàrquings, serveis de gasolineres i caixes d’autoservei en hipermercats.

Sol·licitar

Escriu-nos i et contactarem

  • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.

O truca'ns al +376 88 48 84

Prefereixes visitar-nos?

Troba l'oficina més propera