TPV’s

Amplia les teves possibilitats de cobrament amb targeta

Tria el teu TPV i no desaprofitis cap oportunitat de negoci

A MoraBanc hem desenvolupat diferents modalitats per al cobrament amb targeta que s’adapten a la teva infraestructura i al teu tipus d’activitat. Guanya en agilitat tant en vendes físiques com en comerç online: així tu només t’encarregues de seguir creixent.


TPV virtual

Permet gestionar el cobrament de les vendes online en temps real efectuades a través d’una pàgina web o d’una aplicació mòbil. Ideal per gestionar un volum elevat de vendes.

Coneix-lo


TPV tablet

Solució tecnològica integral que permet la gestió centralitzada del negoci a empreses amb una activitat comercial de restauració, amb diferents punts de cobrament o diferents establiments.

Coneix-lo


TPV ADSL/Fibra òptica

Connectat a una línia d’ADSL o de fibra òptica, aquest TPV admet targetes amb xip EMV, permetent que el client introdueixi de forma segura el seu codi PIN personal, o a través del lector de banda magnètica. Ideal per a comerços o negocis que realitzen un elevat nombre de transaccions diàries.


TPV sense fil

Té el mateix funcionament que l’ADSL, però incorpora una connexió Bluetooth a la base que permet la seva mobilitat dins del mateix local comercial. Ideal per a restaurants, bars i cafeteries.


TPV-GPRS

Incorpora un xip amb GPRS (similar al dels dispositius mòbils) que et permet operar des de qualsevol punt del país. Si necessites una mobilitat àmplia (taxistes, repartidors, comercials o agents de viatges) aquest és el teu TPV.


TPV per ordinador (PC)

Està connectat a un ordinador i utilitza un dispositiu PIN-PAD per llegir les targetes tant amb xip com amb banda. Necessita com a accessori una impressora de tiquets (no proporcionada amb el TPV).


TPV grans superfícies (TEF)

Funciona igual que el TPV per ordinador, però a més enllaça la informació de les vendes amb el programari de caixa utilitzat pel comerç, per dur a terme l’operació de la targeta sense sortir de l’aplicació. És una solució molt útil per a grans superfícies i establiments, ja que aporta rapidesa i agilitat en el cobrament.


TPV d’autoservei

Està especialment dissenyat per integrar-se en aplicacions on el propi comprador fa l’operació, amb tota la seguretat en la transacció. És ideal per als cobraments en pàrquings, serveis de gasolineres i caixes d’autoservei en hipermercats.

Sol·licitar

Escriu-nos i et contactarem

O truca'ns al +376 88 48 84

Prefereixes visitar-nos?

Troba l'oficina més propera