MoraBanc Online

Entra a la teva nova oficina online

Característiques generals

Tu decideixes allò que és més important

Personalitza les teves visites de posicions globals perquè puguis revisar l’estat de tots els teus comptes, targetes, productes d’inversió, estalvi, finançament i assegurances de vida i salut amb un cop d’ull.

Contacta amb el teu gestor quan el necessitis

Tingues accés a les dades de contacte del teu gestor, amb la possibilitat d’enviar-li un missatge de correu electrònic o de trucar a l’oficina.

Que no se t’escapi res

Accedeix a la teva correspondència virtual, al mur de signatures pendents i a la zona de recepció de sol·licituds des de la teva bústia a l’àrea personal.

Tots els teus perfils integrats

Agilita totes les teves gestions navegant entre el teu perfil d’economia domèstica, d’empresa o d’inversor sense necessitat de canviar d’usuari en cap moment.

Preguntes freqüents

No tinc contracte de banca online

Si ja ets client de MoraBanc i vols accedir a la banca online només has d'apropar-te a la teva oficina: hauràs de signar un contracte i et facilitarem totes les dades necessàries per poder operar-hi.

Quines diferències ofereix als perfils d'economia domèstica, negocis o inversor?

La Banca Online ofereix funcionalitats genèriques per a tots els perfils i funcionalitats específiques per a cada tipus de perfil, ja sigui el Digital Wallet per a economies domèstiques, el servei de gestió de remeses per a empreses o la Borsa Online per al perfil inversor.

Des de quins dispositius puc accedir a la banca online?

Podràs accedir a la banca online des de qualsevol dispositiu atès que el seu disseny s'adapta a tot tipus de pantalles. Accessible des de totes les versions de Chrome, Safari, Firefox, Opera i Internet Explorer a partir de la versió 9.

Quina diferència hi ha entre la banca online i l'aplicació mòbil? Per què necessito cadascuna d'elles?

La banca online t'ofereix pràcticament les mateixes possibilitats que t'ofereix el teu gestor a l'oficina, però amb la llibertat de poder realitzar les teves gestions des de qualsevol dispositiu, siguis on siguis.

Des de l'aplicació mòbil podràs visualitzar la teva posició global i gestionar els teus comptes i les teves targetes de qualsevol perfil. A més, el disseny de l'aplicació s'adapta millor al teu mòbil i t'aporta més velocitat.

Rebré notificacions i avisos?

Sí, a la nova banca online continuaràs rebent la correspondència ecològica i, a més, et mostrarà avisos que puguin ser del teu interès.

Com es confirmen les operacions perquè sigui un sistema segur?

La seguretat és doble: en primer lloc, mitjançant la teva contrasenya, que pots configurar a la teva àrea personal. Seguidament, MoraBanc t’enviarà un sms o un missatge de correu electrònic (com tu vulguis) amb una clau d'autorització.

Ja n'ets client?

Sol·licita accedir a MoraBanc Digital

Encara no n'ets client?

Vine a MoraBanc