MoraBanc App

El teu banc a la teva butxaca

Característiques generals

Accedeix mitjançant la teva empremta digital

Entra a l’aplicació amb total tranquil·litat ja que podràs configurar l’accés amb la teva empremta digital o bé, si ho prefereixes, amb el teu usuari i contrasenya. Aquesta funció només està disponible per als dispositius iOS habilitats.

Tot amb un cop d’ull

Consulta en una única pantalla totes les posicions globals de les diferents famílies de productes.

Contacta amb el teu gestor quan el necessitis

Tingues accés a les dades de contacte del teu gestor, amb la possibilitat d’enviar-li un missatge de correu electrònic o de trucar a l’oficina.

Que no se t’escapi res

Accedeix a la teva correspondència virtual, al mur de signatures pendents i a la zona de recepció de sol·licituds des de la teva bústia a l’àrea personal.

app-store-btn 

Preguntes freqüents

Què necessito per entrar a l'aplicació un cop descarregada?

Si ja ets client de MoraBanc, t'has descarregat l'aplicació o vols accedir-hi, només has d'apropar-te a la teva oficina: hauràs de signar un contracte i et facilitarem totes les dades necessàries.

Com funciona l'empremta digital?

Aquest sistema identifica la teva empremta digital a través de sensors que utilitzen la mateixa tecnologia que la que els fabricants de telèfons mòbils ofereixen per desbloquejar els seus aparells.

Quina diferència hi ha entre la Banca Online i l'aplicació mòbil? Per què necessito cadascuna d'elles?

La Banca Online t'ofereix pràcticament les mateixes possibilitats que t'ofereix el teu gestor a l'oficina, però amb la llibertat de poder realitzar les teves gestions des de qualsevol dispositiu, siguis on siguis.

Des de l'aplicació mòbil podràs visualitzar la teva posició global i gestionar els teus comptes i les teves targetes de qualsevol perfil. A més, el disseny de l'aplicació s'adapta millor al teu mòbil i t'aporta més velocitat.

Com es confirmen les operacions perquè sigui un sistema segur?

La seguretat és doble: en primer lloc, mitjançant la teva contrasenya, que pots configurar a la teva àrea personal. Seguidament, MoraBanc t’enviarà un sms o un missatge de correu electrònic (com tu vulguis) amb una clau d'autorització.

Rebré notificacions i avisos?

No, MoraBanc App no t'enviarà notificacions push ni avisos, però a la teva bústia tindràs accés a les teves comunicacions a través de la correspondència ecològica.

Ja n'ets client?

Sol·licita accedir a MoraBanc Digital

Encara no n'ets client?

Vine a MoraBanc