Aportacions periòdiques a fons d’inversió MoraBanc

L’estalvi intel·ligent

Estalviar és molt fàcil amb les Aportacions periòdiques a fons d’inversió MoraBanc.

 • Aportacions mínimes i liquiditat

  Podràs fer aportacions periòdiques a fons d'inversió amb l'objectiu d'anar estalviant a poc a poc. Estalviar d’aquesta manera és més fàcil que esperar a acumular una quantitat, amb la tranquil·litat de poder disposar dels teus diners sempre que ho necessitis, reemborsant les teves participacions.

 • Una flexibilitat total en el teu estalvi

  Tu decideixes quina quantitat aportaràs cada mes al fons d’inversió; una aportació que podràs automatitzar o aturar temporalment, ampliar o bé reduir en funció de les teves circumstàncies.

 • Planifica el teu estalvi

  En invertir petites quantitats en diferents moments podràs planificar millor els teus objectius d’estalvi i inversió a llarg termini. D’aquesta manera, les pujades i baixades del mercat afectaran menys la rendibilitat final de la teva inversió.

 • Necessites més informació?

  Emplena aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

 • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.