Servei d’Assessorament d’Inversions

Al vostre costat per prendre les millors decisions

Accediu, de manera exclusiva a Andorra, a la visió estratègica de Goldman Sachs Asset Management.

  • Dissenyem una proposta de cartera personalitzada

    Realitzarem una anàlisi completa del vostre perfil d’inversor per definir conjuntament els objectius i complir les vostres expectatives d’inversió.

  • Diversificació d’actius en mans dels millors experts

    L’equip d’experts en inversió de Goldman Sachs Asset Management assessora els nostres experts, que defineixen la composició de carteres per tipologia d’actius, adaptant-les a les condicions del mercat.

  • Seguiment i control exhaustiu

    Disposem d’avançades eines per realitzar un seguiment continu de la cartera, i controlar la idoneïtat de les inversions.

  • Voleu més informació?

    Ompliu aquest formulari i ens posarem en contacte molt aviat.

  • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.