MoraBanc, patrocinador d’Ordino Arcalís per a les properes 5 temporades

MoraBanc, patrocinador d’Ordino Arcalís per a les properes 5 temporades

MoraBanc serà el patrocinador exclusiu del sector bancari de l’estació Ordino Arcalís durant les properes cinc temporades. L’entitat bancària amplia així la seva presència a Grandvalira Resorts afegint l’estació ordinenca als sectors del Pas de la Casa i Grau Roig de Grandvalira, dels quals ja era patrocinador.

Des de la seva entrada al grup Grandvalira Resorts, Ordino Arcalís ha presentat novetats de manera permanent que, tenint en compte la pandèmia, han portat resultats satisfactoris. La darrera temporada d’hivern el domini va vendre 148.000 dies d’esquí amb un nivell molt alt de valoració per part dels clients. La proposta estival ha fet una salt qualitatiu amb el Mirador Solar de Tristaina, un dels atractius turístics més importants del país.

El director de Negoci Andorra de MoraBanc, Xavier Riestra ha destacat que “aquest projecte té molts atractius que encaixen amb MoraBanc. És una estació amb tradició i molt arrelada al territori que per un altra banda, ja fa uns anys que ha fet una aposta important per modernitzar-se, amb una oferta diferencial d’alta qualitat que aporta molt valor a Andorra”.

Patrocinis de neu

El sector de la neu té un pes específic rellevant a Andorra i també al pla de patrocinis de MoraBanc. A més dels dominis d’Ordino Arcalís i Pas de la Casa – Grau Roig, l’entitat patrocina també els equips nacionals de la Federació Andorrana de Muntanyisme, la Comapedrosa Andorra, prova de la Copa del Món d’esquí de Muntanya, i l’esquí club PCGR. A més, BSABanc, entitat del Grup MoraBanc, és patrocinador de l’Andorra Skimo.

Print Friendly, PDF & Email