MoraBanc, participa al Block World Tour de Granada

MoraBanc, participa al Block World Tour de Granada

Carlos Salinas, responsable del departament de Digital Assets de MoraBanc ha participat en la darrera edició del Block World Tour, un dels esdeveniments d’innovacions tecnològiques i Blockchain més reconeguts a la península Ibèrica, que s’ha celebrat a Granada.

Salinas ha ofert una ponència sobre la tecnologia Blockchain i la indústria financera on ha parlat d’estratègia digital, de les opcions de la “tokenització” en el sector i ha exposat també l’exemple d’Andorra com un exemple d’innovació. Posteriorment, ha intervingut en una taula rodona, liderada per MoraBanc i Bank of New York Mellon, amb representants d’institucions com la Unió Europea, Banco Santander, Token City, la CNMV, Chainalysis i Token City. Representants d’aquestes entitats han reflexionat sobre l’impacte dels actius digitals i les noves tecnologies relacionades, en els bancs i el sector de les finances.

Amb la creació del departament de Digital Assets, MoraBanc dona resposta a les persones que s’interessen per les oportunitats que obre el sector de la inversió digital i que volen apropar-se en un entorn de confiança i seguretat. Dins dels objectius de l’equip s’hi troba la divulgació de les innovacions del sector i la promoció d’Andorra com un centre obert i regulat per a les empreses i projectes relacionats amb el món digital, un objectiu que entre altres maneres, es treballa amb la participació en esdeveniments com el Block World Tour.

Sobre el Block World Tour

El Block World Tour (BWT) és un esdeveniment tecnològic i multicultural que s’ha consolidat a Espanya després de nou edicions des del 2018, recorrent la península Ibèrica, de Sud a Nord i d’Est a Oest, abastant els diferents aspectes tecnològics del segle XXI i en on es reuneixen els usuaris i empreses per rebre informació sobre determinats productes i avenços tecnològics. L’edició de Granada ha comptat amb més de 500 especialistes i 70 ponents d’empreses de prestigi mundial.

Print Friendly, PDF & Email