Com programar pagaments amb la Banca Digital de MoraBanc

Com programar pagaments amb la Banca Digital de MoraBanc

La programació de pagaments permet realitzar transferències bancàries en un moment donat o amb una periodicitat determinada. Podràs programar, d’un sol cop, tots els pagaments fixos periòdics que hagis de fer amb la tranquil·litat que pots anul·lar-los o pausar-los en qualsevol moment (sempre que la transferència no s’hagi fet).

Com funcionen les transferències programades?

Una transferència programada funciona exactament igual que qualsevol altre enviament de diners, amb la diferència que pots triar la data en la qual vols que es faci efectiva.

Es poden programar dos tipus de transferències:

  • Les transferències diferides: són aquelles en què els diners s’envien un sol cop, però en una data diferent de la qual es realitzen. En aquest cas pots triar una data posterior, i serà llavors quan es faci l’enviament dels diners, un sol cop.
  • Transferències periòdiques o recurrents: són aquelles transferències que s’emeten de manera periòdica, ja sigui amb periodicitat diària, setmanal, quinzenal, els dies 15 o 30 de cada mes, mensual, bimestral, trimestral, quadrimestral, semestral o anual.

En tots dos casos, si decideixes no realitzar la transferència abans de la data programada, pots cancel·lar-la, pausar-la o fins i tot editar-la si necessites canviar alguna dada a través de la pestanya “Consulta de transferències” a la teva banca online o amb l’App de MoraBanc.

Quins pagaments puc programar?

Es pot programar qualsevol transferència que hagis de fer, sigui quin sigui l’import (segons els límits del teu contracte de banca digital), el banc o el país de destinació (sempre que aquest no es trobi a la llista de bancs o països restringits o sancionats).

Un exemple seria el pagament del lloguer que, normalment, s’ha de fer de manera mensual, és a dir, que cada mes hauries d’emetre una transferència al propietari del pis per un import fix.  Gràcies als pagaments programats podràs automatitzar aquesta transferència i oblidar-te’n.

Com programar una transferència?

Amb la nostra banca digital MoraBanc podràs programar tant les transferències diferides com les periòdiques o recurrents perquè, cada cert temps, s’emeti automàticament una transferència amb l’import que desitgis. Per a això hauràs de seguir els passos següents:

  1. Selecciona el compte i ves aVull>enviar diners.
  2. Completa la informació de l’enviament de diners. Veuràs que a la darrera secció de la pantalla tens l’opció d’indicar si vols que l’enviament de diners es faci un altre dia o si vols que es repeteixi periòdicament.
  3. Revisa les dades de l’operació abans de validar-la. Aquesta pantalla et mostrarà també el detall de les comissions que comporta l’operació, en cas que n’hi hagi.
  4. Finalment, hauràs de validar la transferència i introduir el codi OTP (codi de confirmació que rebràs per SMS). En el cas de les transferències periòdiques únicament hauràs d’introduir-lo quan la programis per primer cop.

D’aquesta manera podràs programar tots els pagaments que hagis de fer. Amb les transferències programades evitaràs oblits o haver d’estar sempre pendent de fer aquests enviaments de diners.

Si vols saber més sobre aquest i altres serveis disponibles a través de MoraBanc Digital, posa’t en contacte amb nosaltres trucant-nos al+376 884 884, o bé consulta el teu gestor.

Print Friendly, PDF & Email
SUBSCRIU-TE
  • No et perdis res

  • Tot allò que t’interessa del Blog de MoraBanc al teu correu electrònic.

  • M’interessen els articles de:
  • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.