Programa els teus pagaments, on vulguis i quan vulguis, amb l’app de MoraBanc

Programa els teus pagaments, on vulguis i quan vulguis, amb l’app de MoraBanc

Ara, MoraBanc App et permet també programar transferències nacionals, internacionals i traspassos des del mòbil, de manera còmoda, ràpida i senzilla.

En un altre post del nostre blog t’explicàvem com programar una transferència des de la banca online. Ara et parlarem de la funcionalitat que fa possible programar els teus pagaments periòdics, d’un sol cop i des del teu mòbil, utilitzant la nostra app i evitant haver d’estar a casa o a l’oficina per disposar d’un ordinador.

Sí, ara podràs programar tots els teus pagaments des del mòbil, de manera àgil i immediata, des d’on vulguis i quan ho necessitis, evitant així possibles oblits.

Gràcies a les transferències programades pots traspassar diners entre els teus comptes o transferir-los a un altre compte de MoraBanc o d’una altra entitat bancària, ja sigui una sola vegada en la data que tu programis, o de manera periòdica i fins que així ho indiquis. Per a més comoditat, et permet guardar i recuperar transferències i, a més, pots donar-les de baixa o aturar-les en qualsevol moment.

Què vol dir “programar transferències”?

Vol dir que pots ordenar una transferència per a una data futura, deixant-la desada i signada perquè es dugui a terme en la data que has indicat.

Existeixen dos tipus de programacions, segons la periodicitat que indiquis:

 • Transferències diferides: el pagament s’efectua un sol cop, però en una data posterior a la de la signatura de l’ordre d’enviament.
 • Transferències periòdiques: s’envia sempre la mateixa quantitat de diners, amb una freqüència determinada (diària, setmanal, quinzenal, mensual, etc.) i només és necessari signar l’ordre una vegada, en el moment en què la programes.

Programa una transferència en tres senzills passos amb l’app de MoraBanc

Un cop has entrat a MoraBanc App amb el teu usuari i contrasenya:

 1. Selecciona el compte des del qual faràs el pagament, accedeix al menú Operacions i fes clic a Enviar diners.
 2. Introdueix la quantitat i les dades del compte de destinació:
  • Selecciona ‘Un altre dia’ per a una transferència diferida i tria el dia que vols que s’efectuï.
  • Selecciona ‘Periòdicament’ per a una transferència periòdica, tria una de les opcions de periodicitat i defineix la data d’inici i final de l’ordre. També tens la possibilitat de programar-la indefinidament.
 3. Valida la informació de l’operació i signa l’operació amb la teva signatura biomètrica (Touch ID o FaceID) o amb la teva contrasenya de MoraBanc Digital.

post transferències programades en app

Així de fàcil! És una opció còmoda i senzilla que posem al teu abast per gestionar tots els pagaments que saps que has de fer i no pots oblidar. Ara, des del teu mòbil, pots programar la transferència del lloguer, de les classes d’anglès o el pagament del pàrquing. El que tu vulguis, d’un sol cop, i llest!

Millorar l’experiència dels nostres clients és una de les nostres prioritats i ens impulsa a continuar evolucionant i adaptant els nostres serveis a les seves necessitats. Aquesta filosofia, combinada amb la nostra mentalitat digital, ha propiciat que, per tercer any consecutiu (2017, 2018 i 2019), World Finance ens hagi atorgat el premi a la Millor App Bancària d’Andorra.

Si vols conèixer més detalls sobre aquest i altres serveis disponibles a través de MoraBanc Digital, posa’t en contacte amb nosaltres telefonant-nos al +376 884 884, o emplenant el nostre formulari.

Si encara no tens MoraBanc Digital, comença ja a gaudir de tots els seus avantatges! Sol·licita el servei a través de la nostra pàgina web o a qualsevol de les nostres oficines.

SUBSCRIU-TE
 • No et perdis res

 • Tot allò que t’interessa del Blog de MoraBanc al teu correu electrònic.

 • M’interessen els articles de: