#tensunbanc

En qualsevol situació, #tensunbanc

Som un banc. Però no volem ser qualsevol banc, un més. Volem ser un banc per tots vosaltres. Un banc per a l’economia d’empreses i particulars. Un banc per tots els que creuen que hi ha una altra manera de fer les coses. Pels que somien. Pels que volen ser protagonistes. Pels que creen. Pels que inventen. Pels que se superen dia a dia. Pels que estan convençuts que mirant endavant les coses surten millor que mirant enrere. Un banc pels que creuen que res és impossible. Pels que confien en les persones. Pels que volen solucions. Pels que creuen en la passió. Pels que no volen sentir parlar del fracàs. Pels que sempre volen millorar. Pels que creuen que un banc ha de ser molt més que un banc.

Tens un cotxe vell i en vols un d'ecològic?

MoraBanc t'ofereix el Préstec Eco-Cotxe, un préstec pensat per tots aquells que vulguin comprar un cotxe elèctric o híbrid de menys de 3 anys d'antiguitat.

Saber-ne més

Tens un projecte?

Quan es comença un projecte, es volen solucions, no problemes. Si ets emprenedor, tens un banc que t'ajudarà a treure endavant el teu projecte.

Saber-ne més

Tens una il·lusió?

Quan sents il·lusió per alguna cosa, no hi ha res que pugui detenir-te. Quan vinguis a MoraBanc, els nostres gestors tindran, com a mínim, la mateixa il·lusió que tu.

Saber-ne més

Tens estalvis?

Tens una àmplia gamma de productes d'inversió i un equip de gestors a la teva disposició que tractaran els teus estalvis com si fossin seus.

Saber-ne més

Tens ganes de muntar una empresa?

Volem estar al teu costat des de l'inici del teu projecte empresarial, per això, tens un gestor que t'ajudarà a resoldre tots els dubtes que tinguis a l'hora de muntar la teva empresa.

Saber-ne més

Tens una idea que canviarà el món?

Si ets dels que creu que encara hi ha molt per fer, si ets creatiu, inconformista i tens ganes d'aportar noves idees, tens un banc que estarà al teu costat perquè les puguis fer realitat.

Saber-ne més

Tens plans per al futur?

A MoraBanc ens importa el teu futur, per això els nostres plans de pensions i d'estalvi han estat dissenyats exclusivament per a tu i les teves necessitats, perquè gaudeixis de la teva jubilació tal com havies planejat.

Saber-ne més

Tens un somni?

De vegades, un somni pot semblar difícil d'aconseguir. Però si de debò vols fer-ho realitat, tens un banc que intentarà fer-te el camí més fàcil.

Saber-ne més

Per què MoraBanc?

Gestor personal

Sempre a la vostra disposició en múltiples canals de comunicació.

Banca digital

Perquè els nostres clients gestionin el seu dia a dia financer allà on estiguin, amb eines útils i senzilles.

Informació transparent

Posem tota la informació a la teva disposició de forma fàcil.

Un banc segur

Fiabilitat en la seguretat de totes les operacions a través dels canals digitals.