MoraBanc patrocina el documental “Mr. Hand Solo” que explica la vida de David Aguilar

MoraBanc patrocina el documental “Mr. Hand Solo” que explica la vida de David Aguilar

MoraBanc i la productora Imminent Produccions han signat un acord pel qual el banc es converteix en patrocinador del documental que la productora està realitzant sobre David Aguilar, conegut també com a Hand Solo.

Aquest jove lauredià va néixer amb l’anomenada síndrome de Poland, una rara deformació congènita que li ha suposat una malformació en el seu braç dret. El David es va fer mundialment conegut una vegada es va construir una pròtesi per al seu braç amb les peces d’un helicòpter de Lego que tenia a la seva habitació. La seva història de superació ha cridat l’atenció de mitjans de tot el planeta i ara arribarà a la pantalla en forma de documental.

L’obra, produïda per Josep Pozo i dirigida per Hector Romance, ja s’ha començat a rodar amb escenes puntuals de la vida del David Aguilar, tot i que el gruix de la producció es portarà a terme en els propers mesos d’estiu.

Imminent Produccions és una empresa líder en el sector de la producció i distribució internacional amb seu al Principat d’Andorra. Des de la seva creació al 2011 ha produït i/o distribuït produccions com Solo, Caribe, todo incluido, 73 minutos i Nick.

Print Friendly, PDF & Email