MoraBanc inaugura l’oficina de Sant Julià després d’una reforma per millorar el servei i ampliar-ne la capacitat

MoraBanc inaugura l’oficina de Sant Julià després d’una reforma per millorar el servei i ampliar-ne la capacitat

MoraBanc ha inaugurat de manera oficial, l’oficina de Sant Julià de Lòria que manté la seva ubicació, però que ha reformat el seu interior per ampliar la capacitat i qualitat de servei als clients i clientes. Aquesta reobertura forma part d’un projecte ambiciós que inclou la remodelació integral de 5 oficines més i també l’edifici central de l’Aviguda Meritxell. Com a resultat de la integració de BSABanc a MoraBanc, en algunes parròquies van quedar dues oficines amb dos equips comercials. L’objectiu del pla de reformes, que s’allargarà fins al 2024, és crear un espai únic, modern i ampliat on donar cabuda a tots els professionals per oferir un servei més eficaç i àgil.

Les instal·lacions de Sant Julià de Lòria, a més d’ampliar els punts de treball i atenció al públic, s’han reformat aplicant criteris sostenibles. Entre les millores destaquen un sistema de climatització més eficient gràcies a un recuperador d’aire i una il·luminació LED de baix consum. Per al seu funcionament l’espai ja no fa servir gasoil com a font d’energia aconseguint així reduir la petjada de carboni.

MoraBanc va obrir la seva primera sucursal a Sant Julià de Lòria l’any 1971 i l’espai on es troba actualment l’oficina, a la carretera de La Rabassa es va inaugurar l’any 1990. Durant tots aquests anys el banc s’ha integrat en la vida dels lauredians participant en les tradicions, projectes i creixement de la parròquia.

L’acte d’inauguració ha comptat amb els cònsols lauredians, Josep Majoral i Mireia Codina, el conseller director general de MoraBanc, Lluís Alsina, a més de consellers generals, de comú i representants diferents àmbit socials de la parròquia.

Print Friendly, PDF & Email