MoraBanc inaugura l’oficina de La Massana

MoraBanc inaugura l’oficina de La Massana

 MoraBanc ha inaugurat aquest dimecres, de manera oficial, l’oficina de La Massana que després d’uns mesos de reforma torna a l’Avinguda Sant Antoni 21. L’acte ha comptat amb la presència i parlaments de la Cònsol Major de la parròquia, Olga Molné, i el conseller director general de MoraBanc, Lluís Alsina. També han estat presents el ministre de Territori i Urbanisme Raúl Ferré, i la cònsol menor, Eva Sansa, a més de representants de diferents sectors socials de La Massana, i directius de MoraBanc.

La nova oficina MoraBanc a La Massana s’ha dissenyat per aprofitar millor l’espai, cosa que ha permés incrementar el nombre de gestors que atenen el públic, amb atenció especialitzada en banca domèstica, personal i per a petites empreses i comerços. Un espai més modern i comfortable i més professionals permeten millorar de manera sensible l’experiència de client.

La reforma s’ha realitzat aplicant criteris sostenibles. Entre les millores destaquen un sistema de climatització més eficient gràcies a un recuperador d’aire i una il·luminació LED de baix consum. Per al seu funcionament l’espai ja no fa servir gasoil com a font d’energia aconseguint així reduir la petjada de carboni.

Pla de reformes global

La de La Massana és la tercera oficina MoraBanc que obre les portes un cop reformada, després de la de Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany. Totes tres  s’inclouen dins d’un projecte ambiciós de millora dels espais de 6 oficines i també l’edifici central de l’Aviguda Meritxell. Com a resultat de la integració de BSABanc a MoraBanc, en algunes parròquies van quedar dues oficines amb dos equips comercials. L’objectiu del pla de reformes, que s’allargarà fins al 2024, és crear un espai únic, modern i ampliat on donar cabuda a tots els professionals per oferir un servei més eficaç i àgil.

Print Friendly, PDF & Email