Avals i garanties bancàries

Aconsegueix la millor garantia

Els avals i garanties bancàries són instruments bancaris que asseguren de forma irrevocable el compliment dels compromisos comercials i/o financers. Per tant, garanteixen el pagament que la teva empresa hagi adquirit enfront de tercers.

L’aval o garantia bancària és un risc de signatura. A diferència d’un crèdit o préstec, no suposa una sortida immediata de diners per part del banc, però podria suposar-ho en un futur, si la tercera part ho executa. En aquest moment, el banc exigirà a l’empresa avalada el reintegrament de la quantitat executada.

Com a contrapartida al risc assumit, MoraBanc aplica generalment una comissió, normalment trimestral, en funció de l’import avalat així com una comissió d’obertura al moment inicial de la formalització de l’aval.

A MoraBanc t’oferim diferents tipus d’avals que poden adaptar-se a les teves necessitats.

Resolució de la sol·licitud en un màxim de 7 dies sempre que es disposi de tota la documentació necessària.

Si necessites informació addicional pots posar-te en contacte amb el teu gestor personal.

Sol·licitar

Escriu-nos i et contactarem

  • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.

O truca'ns al +376 88 48 84

Prefereixes visitar-nos?

Troba l'oficina més propera