Només per al teu negoci

Al teu costat en totes les situacions

MoraBanc: una finestra a l’exterior

Volem que sentis la seguretat de treballar amb un banc expert en comerç exterior. Per això posem a la teva disposició tota la nostra capacitat de gestió i serveis especialitzats en els negocis internacionals.

Gestor personal

El teu negoci, comerç o activitat professional mereix una atenció precisa i constant. Per aconseguir-ho, tindràs al teu costat un gestor expert, format i amb experiència en la internacionalització de negocis. Ell treballarà amb tu per resoldre tots els dubtes que puguin sorgir-te i et donarà informació sobre els productes i serveis que millor s’ajustin a la teva situació i necessitats

Cobertura de risc de canvi

Davant la incertesa de les fluctuacions del mercat de divises és necessari estar cobert. Per això, MoraBanc t’ofereix les cobertures de risc de canvi. Determina un preu fix de la compra o venda de la divisa, independentment de l’evolució de la cotització de la divisa contractada.

Veure cobertures de risc

Garanties i cartes de crèdit Standby

La garantia suposa un compromís bancari davant un tercer, per compte del client, que assegura el compliment d’una obligació contractual a primer requeriment.

A MoraBanc podem garantir les obligacions de pagament, el lliurament de la mercaderia, prestacions de serveis o qualsevol altra obligació derivada d’un contracte.

Segons la seva finalitat poden emetre’s a favor del comprador (per exemple, per garantir el pagament) o a favor del venedor (per exemple, per garantir el lliurament del producte).

Algun dubte?

Escriu-nos i te'l respondrem

  • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.

O truca'ns al +376 884 884

Prefereixes visitar-nos?

Troba l'oficina més propera