La 23a Temporada es tanca amb 3.404 assistents i una excel·lent valoració del públic

La 23a Temporada es tanca amb 3.404 assistents i una excel·lent valoració del públic

La Temporada de Música i Dansa d’Andorra la Vella MoraBanc ha tancat la seva 23a edició amb una assistència total de 3.404 persones repartides en les cinc actuacions. Amb aquesta xifra l’ocupació mitjana queda situada en un 74%, molt semblant a la de l’edició anterior que va ser d’un 76%.

L’espectacle que més espectadors va aplegar al Centre de Congressos d’Andorra la Vella va ser Forever Tango amb un total de 842, seguit de Cecilia Bartoli 811 i Bad Boys of the Dance 662. El canadenc Rufus Wainwright va reunir 593 persones i el francès Alexandre Tharaud 496.

El pressupost de la Temporada de Música i Dansa d’Andorra la Vella MoraBanc s’ha nodrit aquesta edició amb l’aportació de diferents empreses i institucions i la venda d’entrades. Enguany MoraBanc ha aportat el 50% del pressupost, el Comú d’Andorra la Vella un 21% i la venda de localitats ha suposat el 13%. Andorra Turisme, Rolex i Vasari també han estat partners d’aquesta edició.

Internet ha estat el punt de venda d’entrades més utilitzat. El portal de MoraBanc ha venut el 71% de les localitats, a l’Oficina de Turisme d’Andorra la Vella s’han venut el 21% i a la Llacuna i al Centre de Congressos el 8%.

 

El públic posa bona nota

Com cada any des de l’organització de la Temporada de Música i Dansa d’Andorra la Vella MoraBanc es fa una enquesta de satisfacció després de cada actuació. Els assistents han valorat molt positivament tots els aspectes de la Temporada. Els concerts han sumat una nota mitjana que s’apropa al 4,5 sobre 5, i l’organització i els serveis han estat valorats amb 4,4 punts sobre un total de 5.

Una novetat important d’aquest any, el nou horari amb els concerts a les 20 hores, ha estat ben valorada pel 70% dels enquestats.

El recital de la mezzosoprano Cecilia Bartoli i el concert de Rufus Wainwright van ser els més valorats amb un 4,6 sobre 5. L’espectacle Forever Tango i el piano d’Alexandre Tharaud han arribat als 4,5 punts, i els Bad Boys of the Dance 4,1, en tots els casos sobre 5.

Pel que fa a l’organització i els serveis, el concepte més destacat pel públic ha estat l’oferta gastronòmica del Lounge Bar amb un 4,70 i la satisfacció general que ha arribat a un 4,62 sobre 5.

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, es mostra satisfeta “per les dades assolides i per la programació de qualitat que oferim en un cicle cultural plenament consolidat i que acosta grans espectacles internacionals i figures de primer nivell fins a Andorra la Vella. És un reclam per al públic nacional i una oferta atractiva per alguns dels nostres visitants”.

La directora general adjunta de MoraBanc, Gisela Villagordo valora especialment que la Temporada “segueixi sent un any més el cicle cultural de referència del país amb estrelles de primer ordre a l’auditori més gran. Sabem el que costa omplir un recinte com el Centre de Congressos i superar les 3.400 persones és tot un repte i una aposta per la cultura a Andorra.”

Podeu veure el resum de les actuacions de la Temporada AQUÍ

Print Friendly, PDF & Email