9 projectes seleccionats pel programa per emprenedors de MoraBanc i Ship2B

9 projectes seleccionats pel programa per emprenedors de MoraBanc i Ship2B

MoraBanc i Ship2B han seleccionat els 9 projectes que entraran a la primera fase del LAB Impact Andorra, el seu programa de suport a emprenedors. La primera fase del programa Lab Impact Andorra consisteix en un acompanyament estratègic i mentoring semipresencial per part de Ship2B per millorar la proposta de valor econòmica i social de les diferents candidatures.

Totes les propostes són d’emprenedors d’Andorra i, per sectors, dues estan relacionades amb el turisme. Els altres projectes pertanyen als camps immobiliari, de l’esquí, la salut, l’esport, el comerç, els serveis i l’ocupació.

Un cop completada aquesta primera fase, els tres o quatre projectes amb més potencial passaran a una segona etapa en què participaran en un taller presencial a Andorra amb experts i mentors amb l’objectiu de consolidar la proposta definitiva i elaborar el pla d’acció. Finalment, una de les propostes serà seleccionada per fer 4 mesos d’acompanyament a Barcelona, on aprofitar tots els recursos i la xarxa de coneixement i contactes de Ship2B.

LAB Impact Andorra és un programa que respon a la voluntat de MoraBanc de donar suport al teixit d’emprenedoria d’Andorra, i especialment als projectes que puguin tenir un impacte social al Principat. Aquesta és la tercera edició d‘aquesta iniciativa que MoraBanc porta a terme de la mà de la reconeguda Fundació Ship2B amb seu a Barcelona.

Els 9 projectes seleccionats

Vilbor Ski & Art Startup: fabricació d’esquís artesanals produïts localment i amb un alt grau de personalització. El seu objectiu és fomentar la producció local a Andorra.

Qubosoft (Esportots): xarxa social d’esports que situa persones, camps esportius, entrenadors i modalitats de joc a través d’una plataforma senzilla i inclusiva.

Tea & Company (Modern tea lounge): concepte de ‘Tea pairing’, on combinar el te com a beguda saludable juntament amb petits plats gastronòmics fusionant aliments orientals i occidentals. Volen fomentar estils de vida saludables a través del te.

Votestore: consisteix en una plataforma de participació ciutadana que té com a objectiu principal implicar el ciutadà en la decisió del comerç més apropiat per a cada barri.

Adventure experiece SL: el nostre principal objectiu és oferir un espai on poder gaudir del nostre temps lliure posant a prova les nostres capacitats físiques i deductives. Diversificar el tipus d’oci a Andorra.

Help Nearby: App amb geolocalització per ajudar en casos d’urgència sanitària, sobretot amb el DEA. Objectiu: geolocalitzar tots els sistemes DEA’S (desfibril·ladors).

Andorra Market Place: l’objectiu és crear una plataforma d’ajuda al desenvolupament de les PIMES de tot el país, a través de presència en línia i eines per a la compra, gestió, promoció i distribució dels seus productes.

AndJob: l’App facilita trobar feina de manera ràpida al Principat d’Andorra, ja que no existeix cap App exclusiva al país.

Serafin Advisors: es defineix com una assessoria d’art que, al seu torn, és capaç d’organitzar esdeveniments i visites guiades relacionades amb l’art i preparar tallers a grups i col·lectius en què podran enfortir la percepció sensorial, i el desenvolupament educatiu dels sentits a través del llenguatge visual.

Print Friendly, PDF & Email