El prestigiós oncòleg Joaquim Bellmunt oferirà una conferència el proper 29 de novembre

El prestigiós oncòleg Joaquim Bellmunt oferirà una conferència el proper 29 de novembre

El doctor Joaquim Bellmunt serà el convidat de la conferència que MoraBanc i Advance Medical organitzen anualment a Andorra amb un investigador mèdic de primera línia internacional. Bellmunt és un dels oncòlegs més cèlebres del món per les seves aportacions en el tractament del càncer de bufeta, i oferirà una xerrada amb el títol ‘La immunoteràpia. El nou horitzó en el tractament del càncer’. La cita està programada per al proper dimarts 29 de novembre a les 19 hores al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

Actualment, el Dr. Bellmunt combina la direcció de l’Institut Oncològic Equip Dr. Bellmunt (Hospital Universitari Dexeus-Quirón), amb la direcció del Bladder Cancer Center al Dana-Farber/Brigham and Women’s Cancer Center a Boston, on també és professor a la Universitat de Harvard. Alhora, segueix vinculat al Servei d’Oncologia de l’Hospital del Mar i a la European Association for Research and Treatment of Cancer (EORTC).

Llicenciat en Medicina i Cirurgia a la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 1982, es va doctorar Cum laude a la mateixa universitat. Va completar la seva formació obtenint el Certificat Europeu en Oncologia Mèdica a Londres amb estades al Memorial Sloan-Kettering Cancer Center de Nova York.

Present en diferents comitès, grups i associacions internacionals relacionats amb el càncer de bufeta, el Dr. Bellmunt és assessor editorial de publicacions de tot el món i ha publicat més de 350 articles arbitrats i més de 340 comunicacions a congressos i capítols de llibre. Les seves àrees d’interès en recerca són en l’oncologia clínica genitourinària, els fàrmacs dirigits a noves dianes terapèutiques i la recerca translacional en l’àmbit de la immunoteràpia i dels receptors de factors de creixement i l’angiogènesi, entre d’altres, com a objectius en la teràpia del càncer.

Joaquim Bellmunt agafa el relleu d’altres conferenciants de renom que ja han passat per Andorra de la mà de MoraBanc i Advance Medical, l’entitat a través de la qual MoraBanc ofereix als seus clients un servei d’orientació mèdica telefònica 24 hores i segona opinió amb metges de prestigi internacional. En passades edicions han passat per Andorra l’expert mundial en malalties d’esquena Francisco Kovacs, els oncòlegs David Khayat i Josep Baselga, els psiquiatres Luis Rojas Marcos i Joan Corbella i el cardiòleg Valentí Fuster, entre d’altres.

Advance Medical és una empresa líder en la prestació de serveis de diagnòstic a distància amb experts de primer nivell mundial, amb oficines a Barcelona i Boston. Advance Medical selecciona experts en funció de la seva experiència clínica, investigadora i prestigi acadèmic, per apropar el coneixement mèdic més avançat a la població.