MoraWealth amplia la seva presència a Espanya i obre una oficina a Madrid

MoraWealth amplia la seva presència a Espanya i obre una oficina a Madrid

MoraWealth, agència de valors i filial del grup MoraBanc, continua amb el seu pla d’expansió fixat per a Espanya i obre a Madrid la segona oficina després de la posada en marxa de la seva seu a Barcelona. L’arribada de MoraWealth a Madrid consolida la voluntat de creixement internacional, en aquest cas a Espanya, i l’objectiu de continuar ampliant mercat mitjançant l’obertura de noves delegacions a places estratègiques. Suposa també traslladar l’acord que la firma manté amb Goldman Sachs Asset Management (GSAM) des del 2018, i que permet un servei d’assessorament amb un dels bancs mundials referents en gestió d’actius, que ja funciona amb èxit a Andorra.

La nova seu de MoraWealth estarà ubicada a la icònica Torre Serrano, al cor del districte de negocis de Madrid, al barri Salamanca, i la seva posada en marxa es durà a terme progressivament al llarg de l’any 2023. La previsió és que la oficina obri portes durant el mes de maig i després d’un procés de formació d’equips, estigui a ple rendiment el proper mes de setembre.

JUAN MARÍA NIN, PRESIDENT DE MORABANC

“Madrid és un dels centres financers internacionals de referència, amb un mercat madur i robust, amb una capacitat d’innovació important. L’arribada de MoraWealth a aquesta plaça és un pas natural a la seva estratègia de creixement present i futura”.

LLUÍS ALSINA, CONSELLER DIRECTOR GENERAL DE MORABANC

“L’obertura de la nova oficina de MoraWealth a Espanya és un pas estratègic perquè ens permet ampliar la nostra presència a Espanya. El nostre objectiu ara és crear un equip sòlid i amb experiència sobre el terreny per créixer de manera sostenible i consolidar una marca pròpia a una plaça tan competitiva i exigent com és Madrid.”

MoraWealth va iniciar la seva activitat el 2020 oferint serveis d’assessorament financer, gestió discrecional de patrimonis ajustada i personalitzada segons les necessitats de cada client i basat en criteris d’independència, així com de recepció i transmissió d’ordres. No obstant això, a causa dels efectes derivats de la pandèmia, la posada en marxa oficial no es va dur a terme fins al setembre del 2021. Des d’aleshores, la seva activitat s’ha anat incrementant sobre la base d’un model de multi custodi i arquitectura oberta i la firma ha crescut i ha ampliat les oficines i equips a la Ciutat Comtal.

MoraWealth disposa per desenvolupar la seva activitat a Espanya del suport, solidesa i experiència del MoraBanc, una entitat amb més de 70 anys de trajectòria en banca privada i d’inversió. El grup va tancar l’exercici del 2022 amb un benefici de 40,1 milions d’euros, un 16% més que el 2021, i 10.211 milions d’euros de recursos gestionats.

Print Friendly, PDF & Email