MoraBanc únic banc que ofereix als comerços d’Andorra la xarxa de pagament UnionPay

MoraBanc únic banc que ofereix als comerços d’Andorra la xarxa de pagament UnionPay

MoraBanc ha tancat un acord perquè els comerços andorrans, que tinguin operativa MoraBanc, puguin acceptar el pagament amb targetes UnionPay, un sistema de pagament xinès, líder en els països asiàtics que no es podia fer servir a Andorra.

El sistema de pagament UnionPay està disponible en 183 països i la seva activació a Andorra suposa un valor afegit pel sector del turisme, ja que podrà afegir una opció de pagament molt valorada i ultilitzada per turistes asiàtics, especialment xinesos, que cada cop visiten el Principat en major número.

La col·laboració amb UnionPay és un projecte que s’emmarca dins del compromís de MoraBanc amb el comerç i el sector empresarial d’Andorra per buscar opcions, solucions, productes i serveis que aportin un valor afegit, i ajudin a créixer els projectes i els negocis.

En els darrers mesos MoraBanc ha presentat diferents propostes innovadores com la introducció del sistema de pagament Garmin Pay, els serveis d’Actius Digitals que s’han estrenat amb un fons d’inversió directa en Bitcoin, o la que va ser la primera hipoteca mixta d’Andorra.

Print Friendly, PDF & Email