MoraBanc transforma MoraWealth en societat de valors i amplía el seu capital amb una aportació de 20MEUR

MoraBanc transforma MoraWealth en societat de valors i amplía el seu capital amb una aportació de 20MEUR

MoraWealth, la filial espanyola del Grup MoraBanc, amplia la seva activitat i es transforma en societat de valors després de rebre l’autorització de la CNMV. Aquesta nova llicència permet ampliar la gamma de productes i serveis a clients ja que permet desenvolupar una activitat de custòdia directa d’actius així com oferir finançament a l’àmbit de la inversió.

Seguint amb l’estratègia global del Grup MoraBanc d’establir aliances amb firmes referents a diferents àmbits per potenciar la seva proposta de valor, MoraWealth ha arribat a un acord amb Inversis per oferir els serveis de custòdia, plataforma tecnològica i d’execució en línia. Amb aquestes novetats, la societat de valors pot construir un catàleg molt ampli de serveis de banca privada amb una proposta de valor basada en un model de multicustòdia i d’arquitectura oberta.

Lluis Alsina, conseller director general de MoraBanc i president de MoraWealth, apunta que “aquest és un pas important al nostre pla de ruta a Espanya que ens permet oferir un servei encara més complet als nostres clients. Tenim clar que busquem un creixement sostingut i sòlid que ara ens ha de portar estar presents a diferents ciutats espanyoles per continuar creixent i consolidant la nostra diferencial proposta de valor.”

Ampliació de capital

Coincidint amb la transformació a societat de valors, MoraWealth ha rebut una injecció important de capital. Amb la voluntat de dotar de més recursos la societat, el Grup MoraBanc ha aportat una partida de 20 milions d’euros de fons propis. Aquesta capitalització és una mostra del compromís del Grup MoraBanc amb el seu negoci a Espanya, i de la confiança en el creixement internacional com a punt clau en el seu pla estratègic.

Sobre MoraWealth
MoraWealth és la societat de valors filial del grup bancari MoraBanc a Espanya. MoraWealth ofereix als seus clients un seguiment expert de les seves Inversions: alta especialització i servei personalitzat; Gestió transparent i de confiança; Expertise i solidesa d’un dels grups bancaris més solvents.

Print Friendly, PDF & Email