MoraBanc signa l’adhesió al conveni d’estalvi d’energia de Govern

MoraBanc signa l’adhesió al conveni d’estalvi d’energia de Govern

MoraBanc s’ha adherit al conveni d’estalvi d’energia de Govern i ha activat ja un pla d’acció i sobrietat per assolir un estalvi energètic important, amb 6 línies d’actuació, que permetrà arribar a l’objectiu d’estalvi del 15% de l’energia que s’ha marcat per l’executiu.

Els eixos principals d’aquest pla contemplen el control de climatització dels espais i l’aigua de les aixetes, la reducció en l’ús de la il·luminació interior i exterior, la optimització del funcionament dels aparells electrònics i informàtics, així com una important campanya de sensibilització per a empleats i clients.

A partir d’ara, es programen les temperatures dels espais de treball i d’atenció al públic a un màxim de 20 graus a l’hivern i 26 a l’estiu, ajustant també els horaris en què estan en funcionament.

Pel que fa l’enllumenat, s’ha repensat per aprofitar al màxim la llum natural, tant a l’interior com a l’exterior. També es contemplen mesures d’optimització dels llums dels espais de treball, com ara la instal·lació de sistemes LED i sensors de llum. Respecte a l’enllumenat exterior, els horaris de funcionament es redueixen notablement i només s’encendrà els dies laborables des de la posta del sol fins a les 18h.

Entre les diferències més grans que notaran els usuaris estan la gran pantalla informativa que ocupa la façana de l’edifici central, que a partir d’ara romandrà apagada, i la il·luminació nadalenca, de la qual es prescindirà aquest any.

L’Entitat aplica aquest pla d’estalvi energètic en consonància amb el compromís del grup per la sostenibilitat, i responent a l’emergència derivada del canvi climàtic, més que mai la sobrietat energètica és una prioritat indiscutible per MoraBanc.

Print Friendly, PDF & Email