MoraBanc reforça els seus serveis d’assessorament patrimonial signant un acord exclusiu amb Goldman Sachs

MoraBanc reforça els seus serveis d’assessorament patrimonial signant un acord exclusiu amb Goldman Sachs

MoraBanc ha signat un acord en exclusiva amb Goldman Sachs, un dels majors bancs globals del món, per reforçar la seva oferta de productes i serveis a Andorra. Aquest acord permetrà als clients de MoraBanc accedir als serveis d’assessorament i a les carteres d’inversió dissenyades específicament per Goldman Sachs Asset Management (GSAM) per a MoraBanc.

MoraBanc va presentar el passat mes de novembre el seu pla estratègic, enfocat a transformar l’organització per donar pas a un banc més centrat en el servei a clients, més àgil, digital i per oferir als seus clients les millors solucions del mercat en la gestió del seu patrimoni.

Goldman Sachs és un dels majors bancs globals d’inversió del món. A finals del 2018 la seva unitat d’asset management comptava amb un volum d’actius sota gestió de 1,54 bilions de dòlars i un equip de 2.138 professionals repartits en 30 oficines a tot el món.

Lluís Alsina, director general de MoraBanc considera que “l’acord entre MoraBanc i Goldman Sachs aporta un valor diferencial als nostres clients, permetent-los disposar d’informació exclusiva i d’una gamma de productes i serveis més àmplia i personalitzada. A nivell estratègic, l’acord mostra la voluntat del banc d’enfocar-se en el servei al client, avançant amb els millors partners de cada sector per oferir als nostres clients les millors solucions del mercat “.

Lucía Catalán, responsable de Goldman Sachs Asset Management per a Iberia i Llatinoamèrica, estima que “amb aquest acord els clients de MoraBanc tindran accés a l’experiència que tant en assignació d’actius com en gestió de riscos té el nostre equip de Global Portfolio Solutions. A més, en el cas específic dels clients del segment discrecional, podran beneficiar-se de la selecció en diferents classes d’actius sota el model d’arquitectura oberta del nostre equip d’Alternative Investments i Manager Selection, compost per 250 professionals.      

Sobre MoraBanc

Fundat el 1952, MoraBanc és un banc independent i de vocació internacional, amb una àmplia experiència en la gestió de patrimonis individuals, familiars i institucionals amb proximitat i confiança. De capital 100% familiar, basa la seva activitat en criteris de solvència, eficiència, digitalització i transparència. Compta amb un equip de més de 300 persones i amb aproximadament 7 mil milions d’euros sota gestió. Amb seu central a Andorra, té presència internacional amb dues gestores de patrimonis a Zuric i Miami.

Sobre Goldman Sachs

Goldman Sachs Group, Inc és una companyia líder mundial en banca d’inversió i valors. Fundada el 1869, el grup té la seva seu corporativa a Nova York i més de 30 oficines situades en els principals centres financers del món, des d’on proporciona una àmplia gamma de serveis a corporacions, institucions financeres, fons d’inversió i governs. Goldman Sachs Asset Management és un dels principals gestors d’inversió del món. Ofereix solucions d’inversió que inclouen renda fixa, mercats monetaris, capital públic i privat, matèries primeres, fons d’alt risc i real estate.

 

Print Friendly, PDF & Email