MORABANC renova el contracte de patrocini i naming rights amb el BC MORABANC Andorra

MORABANC renova el contracte de patrocini i naming rights amb el BC MORABANC Andorra

El compromís de MoraBanc es reforça un cop més amb la renovació del patrocini com a partner principal del BC Andorra. Avui, Lluís Alsina, conseller director general de MoraBanc i Gorka Aixàs, president del BC MoraBanc Andorra, han signat un acord per renovar el suport de l’entitat bancària al club de bàsquet per a set temporades.

L’entitat bancària manté el seu suport amb el BC MoraBanc Andorra, després de 50 anys ininterromputs, i els valors compartits de compromís amb Andorra, de superació, d’esforç i de proximitat. El MoraBanc Andorra jugarà aquesta propera temporada a la categoria Leb Or amb l’ambició, també de l’entitat bancària, d’assolir de nou l’ascens a l’ACB el més aviat possible.

Amb aquesta renovació de l’acord del 2014, MoraBanc es manté com el principal partner privat del club, i conserva els naming rights, és a dir que el club porta el nom del grup bancari. El patrocini s’estén a totes les divisions i categories del club, femení i masculí, per fer créixer aquest esport molt arrelat al país.

Lluís Alsina, conseller director general de MoraBanc: “Tenim un compromís amb el bàsquet des de sempre, és un projecte de país, un projecte que es viu amb molta passió i emoció, i després d’aquest descens, volem ajudar l’equip a tornar amb més força i confiança per competir i aconseguir el desitjat retorn a la màxima lliga espanyola de bàsquet.”

Gorka Aixàs, president del BC MoraBanc Andorra: “MoraBanc porta tota la vida amb nosaltres. Apareixen en tots els bons i mals moments que hem passat. Per això avui és una gran notícia comprovar com MoraBanc afronta els reptes que tenim al davant amb tanta o més motivació que nosaltres. I d’aquí la renovació d’un patrocini que ens dona molta seguretat i confiança i que és un missatge per a tothom. Tenim un gran futur per endavant”.

Print Friendly, PDF & Email