MoraBanc, patrocinador principal d’Andorra per a l’espectacle FESTA, del Cirque du Soleil

MoraBanc, patrocinador principal d’Andorra per a l’espectacle FESTA, del Cirque du Soleil

MoraBanc ha renovat la col·laboració amb Andorra Turisme per ser patrocinador principal d’Andorra de l’espectacle que Cirque du Soleil oferirà a Andorra el proper mes de juliol amb el títol “FESTA”.

MoraBanc ha estat patrocinador principal a Andorra dels espectacles del Cirque du Soleil des de la primera edició, i renova ara el suport a aquest esdeveniment que s’ha convertit en un referent de l’estiu a Andorra, i ha permès atreure un major volum de visitants durant el mes de juliol. L’entitat va entrar a formar part d’aquest projecte seguint el compromís amb els esdeveniments que contribueixen a situar Andorra com un país de referència, en aquest cas a nivell d’oferta turística.

Aquest any, el Cirque du Soleil presentarà a Andorra l’espectacle “FESTA” que, per segon any, es farà a l’espai de l’antiga plaça de braus davant de l’edifici de Govern, i que mantindrà el segell de la firma canadenca amb una proposta única dissenyada per Andorra. La proposta d’enguany combinarà actuacions inèdites amb una selecció dels millors números de les darreres edicions per commemorar els deu anys de Cirque du Soleil al principat.

La programació de “FESTA” inclou 22 representacions de l’espectacle entre l’1 i el 30 de juliol.

Print Friendly, PDF & Email