MoraBanc patrocina les formacions per a empreses de la Cambra de Comerç

MoraBanc patrocina les formacions per a empreses de la Cambra de Comerç

MoraBanc i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis han signat un conveni de col·laboració per facilitar la formació continuada per a les empreses i professionals del Principat i contribuir d’aquesta manera a la competitivitat empresarial. BSA havia estat el patrocinador des del 2014 i un cop efectuada la integració de les dues entitats, MoraBanc agafa el relleu d’aquest patrocini.

La voluntat d’aquest conveni és acompanyar l’empresa andorrana en el seu procés formatiu. La subvenció de l’entitat financera permet reduir el cost, fent més assequible la formació per a les persones usuàries finals. D’aquesta manera, les empreses del país poden invertir en la capacitació del seu equip humà i augmentar el seu enriquiment intel·lectual i personal per fer front als reptes empresarials i de mercat.

Tal com diu el president de la Cambra, Josep Maria Mas, “Cada any hi ha prop de 1.000 alumnes que s’inscriuen a algun dels 80 cursos i tallers que fem. Tots ells tenen una molt bona valoració, que està per sobre del 8 sobre 10. La nostra voluntat és que l’empresa andorrana sigui competitiva, i és a través de les formacions que es milloren les habilitats professionals i es capacita a la persona treballadora. Per això, les subvencions són tan importants, ja que motiven a l’empresariat a actualitzar-se i promocionar-se professionalment”.

Per part de MoraBanc, Mireia Maestre, directora de Comunicació i Marca “amb la integració amb BSA vam veure una gran oportunitat d’estar prop del teixit empresarial i donar una empenta a la millora contínua professional. Per aquest motiu, seguirem donant suport a la Cambra, ara des de MoraBanc a aquesta activitat tan rellevant.”

Print Friendly, PDF & Email