MoraBanc, millor Banc Comercial d’Andorra segons la revista International Banker

MoraBanc, millor Banc Comercial d’Andorra segons la revista International Banker

MoraBanc ha estat guardonat amb el premi al Millor Banc Comercial d’Andorra 2017 per la revista International Banker. El conseller delegat de l’entitat, Pedro Gonzalez Grau ha recollit el premi aquesta tarda a Londres.

El jurat de la prestigiosa publicació financera ha valorat el pla de transformació que MoraBanc ha aplicat per adaptar-se de manera ràpida i eficaç als canvis que ha experimentat el mercat andorrà i internacional en els darrers anys.

Entre els arguments per premiar la Banca Comercial de MoraBanc, destaca la forta inversió en tecnologia i la posada en marxa de MoraBanc Digital, el vessant online del banc que inclou el web, la banca online i l’App; uns canals líders en el mercat andorrà que han suposat una millora considerable per al client que pot fer gestions a qualsevol hora i des de qualsevol lloc.

Un altre aspecte positiu ha estat la predisposició de MoraBanc per donar finançament a particulars i empreses. L’aposta decidida per obrir el crèdit a la societat ha estat un dels factors que han potenciat la banca comercial de l’entitat en els darrers mesos.

Aquests factors, juntament amb la reorganització corporativa per augmentar l’eficàcia i l’eficiència dels equips, fan que MoraBanc s’hagi adaptat al nou panorama financer i, amb la tendència dels darrers mesos, pugui tancar l’any amb una pujada de beneficis si continua la bona tendència dels darrers mesos.

La implicació de MoraBanc en les diferents capes del teixit social d’Andorra ha captat també l’interès del jurat amb accions com el programa d’emprenedors socials, el projecte de la Targeta Solidària, la inversió en cultura de la Temporada de música i dansa MoraBanc, o el suport a campanyes per un entorn més sostenible amb el ministeri de Medi Ambient.

 

International Banker

International Banker és una publicació de referència per a milers de directius i executius de bancs, entitats financeres i corporacions de 80 països d’arreu del món. La revista és la marca insígnia del reconegut grup Finance Publishing que edita 3 publicacions financeres, 12 publicacions electròniques i organitza conferències amb ponents de primer nivell en els 5 continents.

Print Friendly, PDF & Email