MoraBanc i Ship2B seleccionen el projecte Andorra Market Place per formar part del programa d’acceleració empresarial

El projecte Andorra Market Place ha estat el seleccionat per accedir a la darrera fase del programa de suport als emprenedors LAB Impact Andorra que MoraBanc promou amb la Fundació Ship2B. Els emprenedors accediran ara a un acompanyament de 4 mesos a Barcelona on podran evolucionar el seu pla de negoci, rebre mentoring d’experts i aprofitar la xarxa de contactes de Ship2B.

La proposta seleccionada ha estat escollida entre les 4 que van completar la formació intensiva a MoraBanc la setmana passada i que va finalitzar amb una presentació. Un jurat format pel director general d’Andorra Telecom i responsable màxim del Niu, Jordi Nadal, el director general de FEDA, Albert Moles, el director de la Fundació Actuatech, Yann Baucis, com a representants de MoraBanc, Gisela Villagordo i Xavier Maymó, directora general adjunta de Negoci i conseller, i Maite Fibla i Gerard Valverde, cofundadora i responsable de l’àrea d’inversions de Ship2B, respectivament, van valorar tots els projectes i van escollir el guanyador final.

El programa LAB Impact Andorra respon a les sensibilitats que MoraBanc té envers els emprenedors d’Andorra, i és el resultat de l’associació del banc amb la Fundació Ship2B, segona millor acceleradora privada d’Espanya segons el rànquing Funcas 2016/2017.

Andorra Market Place és un projecte que preveu un gran impacte al territori andorrà a l’oferir al petit i mitjà comerç l’opció d’obrir el seu negoci per internet. El jurat ha valorat el grau d’avanç d’aquest projecte i la viabilitat de ser implantat en un termini curt.

En aquest sentit, Gisela Villagordo ha destacat “l’alt nivell de compromís de tots els emprenedors i la seva qualitat professional per fer realitat aquests projectes amb una component social molt enriquidora per a tots.” També confia “seguir l’any vinent amb aquest format, que ha creat molt valor entre els participants i complicitat”.

Per la seva banda, Maite Fibla, que ha conduit les sessions d’aquests tres dies, ha vist “una excel·lent base de treball dels 4 projectes i felicitem els avanços que han fet durant els tallers per concretar més les seves idees de negoci”. També ha agraït als mentors i jurat les seves aportacions, “clau per ajudar a fer créixer els projectes i els propis emprenedors”.