MoraBanc i Grandvalira renoven la seva aliança per quatre temporades

MoraBanc i Grandvalira renoven la seva aliança per quatre temporades

El director general de Grandvalira-Nevasa, Alfonso Torreño, i la directora general adjunta de MoraBanc, Gisela Villagordo han signat el document que vincula les dues empreses per una durada de quatre temporades més.

MoraBanc manté la seva presència destacada als sectors de Pas de la Casa, Grau Roig i Encamp. A més, les dues entitats desenvoluparan conjuntament activitats promocionals durant el període de la col·laboració.

Els clients del banc, per la seva banda, disposaran d’avantatges com ara descomptes en productes i serveis, i sortejos de forfets.

Des de la direcció de MoraBanc es valora molt positivament la renovació d’aquest acord amb Grandvalira, una empresa amb la qual el banc comparteix valors com la vocació de servei al client i la passió per arribar a l’excel·lència en el desenvolupament de la seva activitat.

Compromís amb la neu

L’acord de renovació signat amb Grandvalira és una mostra del compromís de MoraBanc amb el sector de la neu dins de la seva política de suport als principals motors econòmics i socials d’Andorra. Actualment, el banc també dóna suport a l’esquí club PCGR, a l’equip nacional de surf de neu de la FAE, i d’esquí de muntanya de la FAM, així com a la Font Blanca, prova de la Copa del Món d’esquí de muntanya.

Print Friendly, PDF & Email