MoraBanc Assegurances estrena oficina i presenta 4Health

MoraBanc Assegurances estrena oficina i presenta 4Health

MoraBanc Asegurances estrena una nova oficina d’atenció al públic i, coincidint amb aquesta obertura, presenta 4Health una renovada oferta d’assegurances digitals, innovadora i pionera en el sector.

La nova oficina de MoraBanc Assegurances, que obrirà portes el proper dilluns, està situada a l’edifici de la plaça Coprínceps on era fins ara, però es trasllada la planta baixa amb entrada directa des del carrer. Els clients disposaran d’un millor accés, espais més amplis i un millor entorn per rebre l’atenció personalitzada del seu gestor.

Paral·lelament, MoraBanc Assegurances presenta 4Health, una innovadora gamma de productes pionera al mercat andorrà que engloba els productes de Salut, Estalvi, Vida i Baixa laboral amb una oferta que permet una major personalització per a cada client en un entorn més digital i senzill de gestionar.

Com a principal innovació, es posa a disposició dels assegurats el Xatbot, una eina digital que permet gestionar tràmits com ara les baixes laborals o el pagament de despeses mèdiques enviant els documents o una fotografia des de qualsevol dispositiu mòbil de forma intuïtiva i segura. Amb el Xatbot, els clients no hauran de desplaçar-se a l’oficina i podran estalviar temps, a la vegada que les gestions és tramiten més ràpidament a qualsevol hora del dia o de la nit, els 365 dies de l’any.

En l’àmbit de la salut, a més de mantenir el servei d’assistència mèdica a domicili Visit’m, amb 4Health també s’ha afegit un nou quadre mèdic baremat amb Serviall que inclou, entre altres, els centres del Grup Quiron. També s’ofereix el servei de segona opinió mèdica amb la reconeguda empresa Worldcare.

Una altra innovació és la propera estrena de BeHealthy, una nova plataforma online per a gestionar la salut. Amb aquesta app, es vol fomentar l’estil de vida saludable. Per una banda ofereix als usuaris opcions per treballar la forma física com entrenaments i control de rutines, i també és un suport per fomentar bons hàbits com deixar de fumar o seguir una dieta per regular el pes. A més, l’eina permet registrar la informació bàsica de la salut de l’usuari com el seu grup sanguini, al·lèrgies o medicaments que està prenent, una informació necessària al patir un accident. Els serveis d’emergència poden tenir accés a aquestes dades en cas d’atenció d’urgència llegint un codi QR, millorant així el temps de resposta.

Print Friendly, PDF & Email