MoraBanc ajusta l’horari d’atenció al públic a partir de dilluns

MoraBanc ajusta l’horari d’atenció al públic a partir de dilluns

Les oficines de MoraBanc reajustaran els seus horaris d’atenció al públic a partir de dilluns, prioritzant l’atenció amb cita prèvia, per poder adaptar la seva activitat a les noves directives sanitàries de Govern per controlar l’evolució de la pandèmia.

Les oficines obriran les portes de dilluns a divendres de 8h45 a 13:30h. A les tardes, excepte els divendres, de 14:30h a 17h, els gestors atendran de manera privada als clients que hagin demanat cita prèvia. Coincidint amb aquest canvi es reforçarà el servei de Telebanc que permet fer gestions a distància.

Les mesures de seguretat i higiene aplicades fins ara es mantenen i tot el personal fa ús de la mascareta, disposa d’elements de separació i manté les distàncies per garantir la màxima seguretat tant als equips com als clients. Cada oficina té marcat un aforament màxim i a les visites amb cita prèvia només hi podrà assistir un client per cada gestor.

Des de l’inici de la pandèmia, MoraBanc ha adaptat de manera eficaç la seva activitat per mantenir el servei amb la màxima atenció y garantir la seguretat dels seus clients i empleats. Gairebé tot el personal que no treballa de cara al públic teletreballa des del mes de març, i l’obertura i horaris de les oficines es va ajustant segons l’evolució de la Covid-19. A la pàgina web del banc i a les xarxes socials es pot trobar la informació actualitzada per saber tots els detalls del funcionament comercial del banc.

Print Friendly, PDF & Email