Martí Riverola presenta la nova targeta FC Andorra de MoraBanc

Martí Riverola presenta la nova targeta FC Andorra de MoraBanc

El jugador Martí Riverola ha presentat la nova targeta de dèbit FC Andorra de MoraBanc, amb el director de vendes retail de l’entitat, Sergi Plaza.

La nova targeta de MoraBanc neix del patrocini del FC Andorra per part de MoraBanc i vol ser una proposta diferencial per als seguidors i simpatitzants del club.

Els titulars de la Visa dèbit FC Andorra de MoraBanc tindran avantatges exclusius com un 10% de descompte en l’abonament de temporada, també a les entrades dels partits de casa, i a la compra de samarretes oficials directament al club, a la botiga del camp o a la pàgina web.

A més, com en tota la gamma de targetes MoraBanc, la del FC Andorra gaudeix de descomptes en diferents comerços i serveis, un servei d’alertes SMS, assistència de viatge i la seguretat del codi CIP per fer compres per Internet.

Aquesta targeta, exclusiva de MoraBanc, s’emmarca dins de l’oferta de banca comercial de l’entitat que genera un valor diferencial segons les necessitats dels seus clients. El dipòsit combinat o les condicions renovades de la Hipoteca Variable i el Préstec Cotxe són altres exemples.

Print Friendly, PDF & Email